Fudbal

S. I.

28. 03. 2021. 09:51 1

Koroman za Direktno: Ronaldo, traka se ne baca

Bio je gol, ali šta da se radi, kad nema VAR-a teško je proceniti. Mada, i onaj gol na "Marakani" ima neku čudnu moć. Na njemu je i Maza Vasilijević izvadio onu loptu protiv Milana. Ni tada sudije nisu videle da je lopta prešla gol crtu. A, što se Ronalda tiče, neka objašnjava svom narodu što je traku bacio na travu, to se ne radi... - kaže za Direktno Ognen Koroman, bivši reprezentativac i kapiten Crvene zvezde.

Srbija možda nije ispunila plan Dragana Stojkovića da sruši dva najveća takmaca u A grupi na startu, ali nacija bi potpisala četiri boda i dva veoma dobra druga poluvremena protiv Irske (3:2) i Portugalije (2:2) još početkom decembra prošle godine.

Zadovoljan ishodom bio je bivši reprezentativac Srbije Ognjen Koroman.

- Velika su ovo četiri boda, a meni je drago što je Stojković nezadovoljan i što je želeo svih šest jer to značli da je na dobrom putu. Nismo sumnjali da će Piksi doneti timu harizmu, energiju i ideju u nacionalni tim koji ponovo liči na jaku grupu, ali treba biti realan i reći da je odrađen do sada odličan posao sa pet treninga. Portugal je prvak Evrope, treba zaustaviti Ronalda - kaže Koroman za Direktno.

Baš je pravi as Portugala izgubio živce na kraju.

- Bio je gol, ali šta da se radi, kad nema VAR-a teško je proceniti. Mada, i onaj gol na "Marakani" ima neku čudnu moć. Na njemu je i Maza Vasilijević izvadio onu loptu protiv Milana. Ni tada sudije nisu videle da je lopta prešla gol crtu. A, što se Ronalda tiče, neka objašnjava svom narodu što je traku bacio na travu, to se ne radi...

Dva loša prva poluvremena i dva veoma dobra druga, za sada su dva lica selekcije Srbije.

- Očekivano je da Piksi još uvek traži i igru i tim, jedno su ideje a drugo realizacija. Međutim, izmene koje je pravio u oba meča, donosili su rezultat a to daje veliku nadu jer ja verujem da će iz meča u meč "orlovi" izgledati sve bolje. Nemoguće je preko noći sve skockati. Stojković je kao veliki as i lider znao da prvo mora da vrati atmosferu i grupu veže za sebe. Dobio je atmosferu, video sam ja to u toku prenosa, vidim i po izjavama.

Sledi Azerbejdžan.

- Da, mora da se zatvori ciklus pobedom jer sa sedam bodova mi ostajemo u trci za prvo mesto. Pogotovo što je Irska izgubila neočekivalo od Luksemburga i čini mi se već izgubila korak. Nismo uvek dobro prolazili protiv tih malih ekipa, ali verujem da će Piksi pronaći i formulu i tim za pobedu u Azerbejdžanu. Piksi uliva optimizam, uneo je svež planinski vazduh u reprezentaciju i trebalo bi ga svojski podržati - smatra Koroman.

Srbija u utorak od 18.00 časova igra u Bakuu meč trećeg kola protiv Azerbejdžana.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati