Fudbal

Direktno.rs

13. 03. 2021. 09:37 22

Gašiću, zašto ti za istim stolom sede načelnik BIA i osuđivani kriminalac?

Povodom činjenice da u Upravnom odboru FK Vojvodine zajedno sede i sarađuju načelnik BIA za Novi Sad Nikola Vasiljević i osuđivani kriminalac Slobodan Milutinović Snajper, dozvolite mi da vam postavim niz neizbežnih i logičnih pitanja - piše u otvorenom pismu Bratislavu Gašiću, direktoru BIA, Borislav Novaković, potpredsednik Narodne stranke i bivši gradonačelnik Novog Sada.

Pismo prenosimo u celosti.

Prvo - postoji li etički i profesionalni razlog zbog kog mislite da je opravdano što u istom sportskom kolektivu sede prvi čovek BIA za Novi Sad i jedan od vodećih kriminalaca?

Drugo - da li ovakvo stanje stvari doprinosi strogoj profesionalnoj distanci koju BIA mora imati prema bilo kom pripadniku kriminalnog miljea?

Treće - obaveštenoj javnosti nije nepoznat lično dobar odnos, koji kroz svoju saradnju pokazuju Nikola Vasiljević i Slobodan Milutinović Snajper.

To je sramotno i opasno ruganje pravu i pravdi. Kako kao čelni čovek BIA objašnjavate ovu skandaloznu vezu?

Četvrto - pošto učešće u Upravnom odboru fudbalskog kluba podrazumeva obezbeđivanje i raspodelu finansijskih sredstava, da li je učešće činovnika bezbednosne zajednice u ovakvim upravljačkim telima korisno i pametno?

Sprega kriminalizovanog vrha gradskih vlasti i organizovanog kriminala u Novom Sadu je postala potpuno neskrivena i očita!

Poslednji je trenutak da se reaguje, u protivnom bismo uskoro mogli slušati novosadsku verziju igranja fudbala bez šutiranja lopte.

BIA u tom procesu treba da predstavlja dobar, a ne kao sada, zbog nepromišljenog ponašanja novosadskog načelnika,  loš primer - stoji u pismu Borislava Novakovića, potpredsednika Narodne stranke i bivšeg gradonačelnika Novog Sada.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 22

ostavi komentar
Vidi još

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Fakiri

Zoran Živković [25.03.2024.]




Video dana

Pobednički ples

Anketa

Šta će Partizan uraditi u Evroligi?

Rezultati