Fudbal

Milan Zarić

07. 03. 2021. 18:58 0

PETARDA Partizan uništio Rad za 15. trijumf u nizu!

Fudbaleri Partizana su nastavili nestvarnu seriju pobeda u domaćim takmičenjima, i to na kakav način! U 26. kolu su u gostima demolirali Rad savladavši ga sa 5:0, što je bio 14. vezani trijumf u prvenstvu, a 15. računajući i meč u Kupu.

Crno-beli su duel na Banjici dočekali u sjajnom raspoloženju, budući da već 13 mečeva u Superligi nisu izgubili bod(ove), a to se nije dogodilo ni danas.

Izabranici Aleksandra Stanojevića su do početka nametnuli visok ritam i pitanje pobednika su rešili već u prvom poluvremenu, kada su imali dva gola viška.

Prvu veliku šansu igrači Partizana su imali u 15. miunutu, ali tada Filip Holender nije bio precizan. Međutim, mađarski reprezentativac se nije zbog toga deprimirao, već je devet minuta kasnije došao do pogotka. Sve je počelo izgubljenom loptom fudbalera Rada na polovini Partizana, usledio je protivudar u režiji Takume Asana, Japanac je dugo vukao loptu, posle proigrao Filipa Holendera, a on je drugu priliku na meču uspeo da realizuje.

Praktično, sve je bilo rešeno u 37. minutu, kada je Lazar Marković odlično uposlio Bibrasa Natha, koji je uspeo da savlada Damira Kahrimana i tako postigne prvi gol iz igre ove sezone.

Velika rezultatska prednost omogućila je crno-belima da u nastavku zaigraju znatno bolje, pa se do kraja meča samo postavljalo pitanje koliko će puta Kahriman da vadi loptu iz mreže.

I nije se dugo u drugom poluvremenu čekalo na tako nešto, pošto je u 48. minutu, posle dobrog napada sa desne strane egzekutor bio Lazar Marković za velikih 0:3.

Iako je tada bilo sve rešeno, crno-beli nisu stajali. I takva igra je omogućila da postignu još dva gola. Najpre je pogodio Suma u 65. minutu, da bi tačku na meč stavio Filip Stevanović u 72.

Crno-beli su do kraja mirno priveli posao, ubedljivo su slavili i tako su zadržali korak za Crvenom zvezdom. Ponovo imaju tri boda manje od lidera Superlige, ali i dva meča više. Jer, crveno-beli večeras dočekuju Čukarički, a imaju i odloženi meč sa Mačvom.

RAD - PARTIZAN 0:5 (0:2)

Stadion: "Kralj Petar Prvi". Igrano bez navijača. Strelci: Holender u 24, Natho u 35, L. Marković u 48, Suma u 66. i F. Stevanović u 72. minutu. Sudija: Lazar Lukić.

RAD: Kahriman – Lazarević, Ciger, Stojsavljević, Tučević – Blažić (Adžibaba od 90), Busnić (od 52. Damnjanović), Mladenović (Gojković od 90) – Karaklajić (od 52, Karaklajić), Novaković (od 52. Stanisavljević), Kaluđerović.

PARTIZAN: Popović – Miljković, S.Marković, Vujačić, Obradović – Šćekić, Jojić (od 67. Pavlović) – Asano (od 67. Stevanović), Natho (od 57. Suma), L. Marković (od 57. Jović) – Holender (od 67. Štulić).

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Metalika moj dobar drugar

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati