Fudbal

[ Izvor: FK Partizan ]

05. 03. 2021. 15:46 0

KLUB 100 Partizan častio Stanojevća i igrače

Svečano je bilo danas u Humskoj 1, Fudbalski klub Partizan je nagradio trenera Aleksandra Stanojevića ali i još petoricu igrača poklonima za jubilarni 100. nastp u crno-belom

Stanojević je trenutno na „koti 102“, a zanimljivo da u dlaku identičan broj susreta i popeo se na osmo mesto liste najdugovečnijih trenera u istoriji crno-belih po broju utakmica na kojima je predvodio tim.

- Po želji našeg šefa stručnog štaba, koji poštuje svetost igre i ne želi da utakmicu remeti bilo kakvim svečarskim prigodama, odlučili da na ovaj način odamo neku vrstu priznanja. U skoro osam decenija dugoj istoriji Partizana nema mnogo igrača i trenera koji su zabeležili ovaj broj utakmica, ja vam čestitam od srca, a znam da znate kakva je to čast. Želim vam da imate još mnogo utakmica i da zabeležite nove jubeleje - naglasio je Milorad Vučelić, prvi čovek kluba iz Humske.

Među petoricom fudbalera sa 100 odigranih mečeva bili su Lazar Marković, Aleksandar Miljković, Slobodan Urošević, Aleksandar Šćekić i Ivan Obradović.

- Slikao sam se više puta sa uramljenim dresom, da bih ga uramio kod kuće. Među utakmicama koje najviše pamtim su debi i poslednja pred odlazak u inostranstvo, zatim protiv našeg najvećeg rivala i u Evropi. Sa zadovoljstvom igram svaku utakmicu. I pamtim - rekao je Lazar Marković koji se slikao sa direktorom Milošem Vazurom, a koji se oporavlja od operacije kolena.

Plaketu i dres za 100 utakmica u dresu Partizana u subotu će dobiti i Sejduba Suma.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Najtužnija maca na svetu

Anketa

Da li će Partizan igrati polufinale Kupa protiv Crvene zvezde?

Rezultati