Fudbal

[ Izvor: FK Vojvodina ]

05. 03. 2021. 15:22 0

Sportski direktor Voše: Lalatoviću nudimo novi ugovor

Porazom u derbiju protiv Partizana Vojvodina je skliznula na četvrtu poziciju, verbalni rat na relaciji uprava - trener Nenad Lalatović pokušao je da umiri sportski direktor Milan Kosanović.

Nekadašnji pomoćnik Vladana Milojevića govorio je i o statusu Nenada Lalatovića na konferenciji za štampu pred meč sa Javorom u nedelju na kojoj nije bio šef struke već pomoćnik Dragan Šarac.

- Prvi trener sa kojim će se pričati o novoj sezoni i kome će biti ponuđen ugovor je Nenad Lalatović, odnosno njegov stručni štab. Niko iz kluba o tome nije pričao ni sa jednim drugim trenerom u Srbiji. U zavisnosti od zahteva kluba, on će se izjasniti da li želi to da prihvati ili možda ima neku bolju ponudu. U svakom slučaju, ako idemo ka podmlađivanju tima, onda se ne traži rezultat - rekao je Kosanović medijima.

Sve su glasnije priče o odlasku Mirka Topića iako on već mesecima kuburi sa povredom.

- Topić ima ugovor do 2022. godine, tako da se ne bih obazirao na ove spekulacije. On nije bio adekvatno lečen, tako da će mesec mart biti iskorišen za njegov oporavak. To je jedina istina. Očekujem da ga stručni štab koristi u kontinuitetu od aprila.

Ponovio je "Kosan" i nepriliku koja je izrasla u anegdotu sa dovođenjem pojačanja iz Zambije.

- Stručni štab je došao do zaključka da su potrebna dva pojačanja, i jedan brzi špic. Brzo smo reagovali i doveli Simića pre priprema, kako bi se što pre adaptirao. Brzo je postao standardan. Imali so priču oko Džabule, napadača iz Zambije. Imali smo pet sati da to zatvorimo, dogovorili smo sve uslove, ali određeni čovek, policijski general, nije papirološki završio posao. Ostao je žal, jer smo ga planirali i tokom priprema.

Otkrio je sportski direktor da je kontaktirao Slobodana Medojevića koji igra u AEL-u oko povratka u matični klub.

- Jedna stavka plana je da se bivšim igračima Vojvodine otvore vrata i konkretno ću reći imenima s kojim je vođen razgovor. Sa Slobodanom Medojevićem koji ima ugovor do 2022. godine - precizirao je Kosanović.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Zavrteće vam se u glavi!

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati