Fudbal

Direktno.rs

05. 03. 2021. 13:38 0

Njega zaista niko nije očekivao među "orlovima"

Dragan Stojković je pre nekoliko dana najavio iznenađenja na svom prvom spisku reprezentacije Srbije i da je postojala opklada na Marka Petkovića, desnog beka TSC-a bila bi sigurno 1:1000.

Nekadašnji desni bek Crvene zvezde, koji je još 2015. godine zbog dobrih igara bio deo nacionalnog tima, od odlaska u Spartak iz Moskve 2017. godine pa sve do povratka u zemlju, gde je član TSC-a od kraja septembra, kao da nije ni igrao. Jer, za tri sezone u Spartaku i Tondeli zabeležio 23 meča, 16 kod Moskovljana i sedam u Portugaliji!

U dosadašnjem delu sezone Petković je zabeležio 13 mečeva za TSC, postigao tri gola, dobro igra posle zimskih priprema, ali je to još uvek nije nivo iz 2015. kada je nosio u nekim mečevima i kapitensku traku crveno-belih. I između ostalog bio pozivan među "orlove".

Međutim, deficit sa desnim bekovima koji trenutno imamo doveo je i Petkovića u širi izbor kandidata. Milan Gajić bi svakako trebalo da ima prednost, ali tri meča za osam dana iziskuju maksimalan napor i rotacije ako želite da zadržite visok ritam.

- Ne znam da li postoji bolja prilika da izrazim zahvalnost klubu i svim ljudima u njemu, kao i pokojnom treneru Zoltanu Sabu, nego što je ovaj poziv. Ovo je velika stvar za TSC, koji je klub na čvrstim temeljima, ide pravim putem i ovo će biti samo motiv drugim igračima da veruju. Meni je ovde divno, odlično sam se adaptirao, a ovo što mi se dogodilo je i njihov uspeh, jer samo dobra grupa može da izbaci kvalitetnog pojedinca - rekao je Petković za "Mozzartsport".

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Metalika moj dobar drugar

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati