Fudbal

S. I.

26. 02. 2021. 14:46 0

REKORDNIH 6:0 Crno-beli šestom brzinom kroz Inđiju

Partizan je u šestoj brzini prošišao Inđijom, igrači crno-belih su pobedom od 6:0 (3:0) nastavili superligašku poteru za Crvenom zvezdom, ali prtiom ispisali rekordnu pobedu u gostima od osamostaljena Srbije 2006.

Dan za istoriju, crno-beli nikad od osamostaljenja Srbije nisu postigli šest golova u gostima tako da je ovaj trijumf u Inđiji novi rekord. Do sada su postizali pet golova u gostima: 3. maja 2014. godine kada su savladali kao gosti Donji Srem 5:0, a taj rezultat ponovili su i protiv Radničkog iz Kragujevca. Danas su postigli šest golova, mogli su još koji a raritet je da je bilo šest različitih strelaca.

Greške igrača Inđije bile su kobne, iz prve je Aleksić oborio Obradovića za penal već u 7. minutu. Natho je iskoristio 10. jedanaesterac za crno-bele u Superligi ove sezone i sve je bilo lakše za goste iz Humske. Domaćini su napravili sijaset grešaka pre nego što je Kami poklonio loptu a Asano omogućio Lazaru Markoviću novi gol. Kad je neuspeli pokušaj driblinga golmana Marka Jovičića, bivšeg igrača crno-belih, iskoristio Miloš Jojić povratničkim prvencem ostalo je pitanje samo koji će na kraju biti rezultat.

Takuma Asano je već početkom drugog dela posle duplog pasa ispisao isti rezultat kao u Bačkoj Topoli protiv TSC što je omogućilo treneru Stanojeviću da razigrava ostatakm tima. Nemanja Jović je pun samopouzdanja, u 79. minutu je iskoristio novu grešku katastrofalnih domaćina, a tačku je stavio raspoucabni Igor Vujačić i doveo crno-bele do najubedljivije pobede u samostalnoj Srbiji.

Inđija - Partizan 0:6 (0:3)

Sterlci: Natho u 7. iz penala, Marković u 41, Jojić u 45+2, Asano u 51, Jović u 79. i Vujačić u 90. minutu. Stadion Inđije. Bez prisustva publike. Sudija: Novak Simović.

Inđija: Jovičić - Aleksić, Čalov, Kami, Protić - Đorđević (od 58. Pantečić), Škorić - Riznić, Nešković (od 64. A. Jovanović), Bastajić - Dimitrov (od 64. B. Ilić).

Partizan: Stojković – Miljković, S. Marković, Vujačić, Obradović – Šćekić, Jojić (od 65. L. Pavlović) – L. Marković (od 53. Jović), Natho (od 53. Suma), Asano (od 65. Bajbek) – Štulić (od 53. Holender).

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Kornjača akrobata

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati