Fudbal

Sašo Ilijoski

23. 02. 2021. 15:43 0

ODLIČNE VESTI Katai putuje u Milano, lekari dali dozvolu da igra

Sjajna vest, odlična motivacija pred sutrašnji put u Milano: Aleksandar Katai je u avionu i što je još značajnije dobio je dozvolu lekara da se vrati na teren!

Fantastično je Katai reagovao na smanjenje lekova koje je dobio pre desetak dana, rezultati krvi su potpuno u redu i lekari su mu pre dva sata dali dozvolu da se vrati fudbalu na pravi način.

"Magiko" od danas može da se vrati maksimalnim treninzima i biće deo ekipe Crvene zvezde na revanš meču u Milanu. Trener Dejan Stanković je prezadovoljan kako se prvi as tima oporavljao od 12. novembra kad je poslednji put izašao na teren u dresu Srbije protiv Škotske. Na pripremama u Turskoj je radio poslednjih pet dana skoro pa sto odsto, rezultati su po povratku bili dobri, ali lekari nisu hteli da rizikuju sa ovom autoimunom bolešću.

Konačno, Katai je zdrav, biće u protokolu na "San Siru" a koliko je spreman da posle tromesečne pauze igra to zna samo Dejan Stanković i njegov stručni štab. Međutim, sve i da ne igra, samo njegovo prisustvo pozitivno će delovati na ekipu. A, ko zna. Možda Magiko i zapleše na "San Siru".

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Najtužnija maca na svetu

Anketa

Da li će Partizan igrati polufinale Kupa protiv Crvene zvezde?

Rezultati