Fudbal

Direktno.rs [ Izvor: Mediji ]

19. 02. 2021. 12:45 26

UEFA pred pokretanjem postupka protiv Zvezde?

Nije bilo gledalaca na stadionu" Rajko Mitić", ali je bilo problema, pa je vrlo verovatno da će UEFA pokrenuti disciplinski postupak protiv Crvene zvezde.

Na društvenim mrežama pojavio se snimak na kome se jasno čuje kako neko iz Medija centra na verskoj osnovi vređa napadača Milana Zlatana Ibrahimovića, dok italijanski izveštači nisu propustili da primete da je u Medija centru, kao i VIP galeriji veći broj osoba od broja koji propisuje protokol.

- Osećam se postiđeno i osećam sramotu zbog ove stoke koja nas je osramotila i vređala na verskoj osnovi Zlatana Ibrahimovića. Takvima nije mesto na stadionima i lako se mogu identifikovati. Zlatan je sjajan momak i veliki prijatelj svim igračima sa ovih prostora - napisao je predsednik Sindikata profesionalnih fudbalera Srbije Mirko Poledica.

Pred kraj utakmice i hrvatskom napadaču Mariju Mandžukiću bili su upućeni pogrdni povici. Ljubitelji fudbala širom Srbije ogorčeni su na ponašanje tih pojedinaca, ali i na upravu Crvene zvezde koja je većem broju ljudi dozvolila da meč posmatra sa galerije.

"Elita" Srbije, ironično je napisao reditelj Srđan Dragojević.

- Nadam se da će neko poslati ovaj snimak UEFA. Ako niko ne pošalje, naći ću načina da pošaljem. Ne mogu ove sramote stalno ovde da prolaze. Dosta bre više tog neo-nacizma. Ko je majmunu dozvolio da uđe na stadion? - oštar je bio Dragojević.

I novinarv Slobodan Georgiev nije propustio da naglasi "Covid elitu" na "Marakani".

Nažalost, lošu sliku sa "Marakane" prenose i ostali mediji u svetu i regionu, crnogorske "Vijesti" takođe predviđaju kaznu crveno-belima.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 26

ostavi komentar
Vidi još

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Kornjača akrobata

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati