Fudbal

S. I.

14. 02. 2021. 16:54 0

MRŠAVI REMI Junajted izvukao živu glavu protiv VBA

Vest Bromvič Albion zaustavio je Mančester junajted, jedan od glavnih kandidata za ispadanje odigrao je 1:1 protiv "crvenih đavola" koji gube trku sa Sitijem.

Vest Bromvič je bio bolji rival u prvom delu, poveo je već u drugom minutu preko Dianjea, da bi De Hea spasio Junajted posle udarca Škota Snodgrasa. I kad sse olekivalo da će VBA sa prednošću na odmor Bruno Fernandeš je pokazaoi klasu. Centaršut Šoa je volej udarcem spakovao za izjednačenje u 44. minutu.

U nastavku je Mančester tražio penal zbog faula nad Megvajerom u 60. minutu, ali sudija je gledao VAR i ocenio da nema kaznenog udarca. Veliki kiks Megvajera u 77. minutu, kada je dozvolio da mu Dianje uzme loptu kao zadnjem čoveku odbrane, nije iskoristio domaćin jer je De Hea maestralno intervenisao. Na kraju junajted nije imao ni sreće jer je nije ni zaslužio. Megvajer je pogodio prečku. Siti hita ka tituli, Junajted je treći, ima osam bodova manje.

Nemanja Matić bio je na klupi Junajteda, dok Branislava Ivanovića nema u timu VBA od kako je stigao Sem Alaradajs. 

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Fakiri

Zoran Živković [25.03.2024.]




Video dana

Pobednički ples

Anketa

Šta će Partizan uraditi u Evroligi?

Rezultati