Fudbal

[ Izvor: Mozzartsport ]

10. 02. 2021. 10:15 0

KAD SE BIVŠI DOHVATE Konte pokazivao srednji prst, Anjeli vređao

Derbi Italije u revanšu polufinala kupa obeležile su ružne slike, nepristojnost i uvrede u konfliktu između trenera Intera Antonija Kontea i gazde Juventusa Andree Anjelija.

Posle meča u Torinu, Anjeli je uhvaćen kako upućuje teške reči strategu Intera, uzvikivajući "Odj.., umukni ser...", posle čega je trener Intera izjavio da bi čelnici Juventusa morali da povedu računa o ponašanju.

- Trebalo bi da budu pristojniji. Potrebno im je više sportskog duha i poštovanja za one koji rade - rekao je Konte nakon meča.

Ipak, već tada se znalo da temperamentni strateg nije cvećka u ovom obračunu, a to su potvrdile i kamere koje su uvatile nepristojni gest Interovog trenera na poluvremenu. Konte je prilikom izlaska sa terena pokazao sredni prst u pravcu Juventusovih direktora, što ih je očigledno ozbiljno razbesnelo.

Ostaje da se vidi kakve će sankcije biti za ovakvo ponašanje aktera koje je bilo vulgarnije nego ponašanje Zlatana Ibrahimovića i Romela Lukakua u nedavnom konfliktu na meču Milan-Inter.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati