Fudbal

[ Izvor: Beta ]

02. 02. 2021. 21:35 0

Samouništenje Arsenala: Dva crvena i novi poraz

Fudbaleri Vulverhemptona pobedili su večeras na svom terenu ekipu Arsenala sa 2:1, u utakmici 22. kola Premijer lige.

Vulvsi su zabeležili sedmu pobedu od početka sezone i prekinuli niz od osam utakmica bez trijumfa i trenutno su 13. na tabeli sa 26 bodova. Na drugoj strani, Arsenal je okončao niz od sedam mečeva bez poraza i deseti je tim Premijer lige sa 31 bodom.

Bukajo Saka je u devetom minutu pogodio mrežu Vulvsa, ali je taj gol poništen zbog ofsajda. Gostujući tim je ipak poveo, a strelac je bio Nikolas Pepe u 32. minutu.

U sudijskog nadoknadi prvog poluvremena sve se preokrenulo pošto je Arsenal ostao sa desetoricom na terenu. David Luiz je zaradio direktan crveni karton zbog starta u kaznenom prostoru, sudija je pokazao na belu tačku, a siguran izvođač penala bio je Ruben Neveš.

Vulverhempton je u 49. minutu poveo sjajnim udarcem Žoaa Mutinja sa više od 20 metara, ali tu nije bio kraj mukama Arsenala.

Golman Bernd Leno je u 72. minutu dobio crveni karton zbog igranja rukom van kaznenog prostora i tada je bilo jasno da će Vulverhemtpon upisati i drugu ovosezonsku pobedu protiv Arsenala.

Istim rezultatom Šefild junajted je na svom terenu slavio protiv Vest Bromvič Albiona u derbiju začelja.

Met Filips je u 41. minutu doveo Vest Brom u vodjstvo, ali je domaći tim u drugom poluvremenu preokrenuo rezultat. Prvo je Džejden Bogl izjednačio u 56. minutu, a pobedu Šefildu doneo Bili Šarp u 73. minutu.

Šefild je upisao drugu pobedu, ali je i dalje poslednji na tabeli sa 11 bodova, odnosno ima bod manje od Vest Broma koji je pretposlednji.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Uhvatiću te kad tad

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati