Fudbal

[ Izvor: Mediji ]

03. 02. 2021. 06:33 0

Radonjić: U Marselju se ništa nije znalo

Nemanja Radonjić se predstavio navijačima berlinske Herte, najavio je mirnije proleće i siguran opstanak.

Međutim, malo ko je očekivao da će srpski reprezentativac biti krajnje iskren po pitanju razloga napuštanja Olimpika iz Marselja na šest meseci.

- Želeo sam da napustim Marselj, bio sam tamo dve i po godine. U poslednje vreme kad sam igrao, nisam bio siguran da ću i kada odigram dobro igrati i sledeću utakmicu. Bukvalno se ništa nije znalo, zbog toga sam najviše želeo da dođem u ovu ligu, ovaj klub, i nadam se da ću ovde igrati više. Video sam da smo na 15. mestu, ali mislim da ćemo ostati u ligi, da imamo kvalitetan tim i da će biti sve u najboljem redu - rekao je Radonjić.

O Herti i Bundesligi je čuo samo lepe stvari.

- Bila mi je velika želja da dođem ovde, zato što je u pitanju izuzetno veliki klub. Zato što mi se sviđa Bundesliga, koju sam stalno gledao preko televizije. Nadam se da ću pomoći ekipi da igramo što bolje. Nisam bio nikada u Berlinu, ovo mi je prvi put. Znam da je mnogo srpskih reprezentativaca igralo ovde. U poslednjih par dana sam pričao sa Markom Grujićem, rekao mi je sve najlepše o klubu i gradu.

Malo o svojim karakteristikama. Kroz svetske medije je prošlog vikenda protutnjala vest da je prilikom postignutog gola protiv Monaka u sprintu trčao 37 kilometara na čas.

- Nisam ni znao, tek posle utakmice sam video da sam trčao 37 kilometara na čas. Imam brzinu, igram sa obe noge, volim da driblam, to su neke od mojih karakteristika. Spreman sam sto odsto, u Marselju sam odigrao četiri ili pet utakmica od starta - poručio je Radonjić.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati