Fudbal

[ Izvor: FK Crvena zvezda ]

28. 01. 2021. 10:16 4

Zvezda sa navijačima protiv Milana!

Crvena zvezda će 18. februara ugostiti Milan u prvom meču šesnaestine finala Lige Evrope - pred publikom.

Organizacija utakmice uveliko je počela i zato su sa Marakane saopštili da će navijača ipak biti na tribinama, i pored pandemije koronavirusa. Kako su naveli, od UEFA su dobili zeleno svetlo da može da bude 30 odsto kapaciteta stadiona popunjeno, ali su i dodali da čekaju novu odluku Kriznog štaba za borbu protiv koronavirusa.

- Prioritet pri kupovini karata za meč sa Milanom imaće vlasnici sezonskih ulaznica za tekuću sezonu. Posle sezonaca, prioritet će imati članovi kluba (standard, junior plus, kao i plaćeni junior članovi od 1. januara 2021) - piše na klupskom sajtu.

Broj eventualno raspoloživih mesta zavisiće od raspoloživog kapaciteta stadiona, nakon odluke Kriznog štaba, ali je očito da će ekipa Dejana Stankovića imati vetar u leđa protiv sedmostrukog evropskog šampiona.

- Pozivamo i podsećamo navijače koji nisu obnovili članarinu da to učine u sledećih nekoliko dana kako bi bili eventualno u mogućnosti da dođu do željene karte za ovaj spektakl. Ovim potezom klub želi da se zahvali najvernijim navijačima, koji su uz Zvezdu i u ovim teškim trenucima - saopštili su crveno-beli.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 4

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Fakiri

Zoran Živković [25.03.2024.]




Video dana

Pobednički ples

Anketa

Šta će Partizan uraditi u Evroligi?

Rezultati