Fudbal

[ Izvor: FK Crvena zvezda ]

27. 01. 2021. 10:11 0

ZVEZDIN BINGO Falko potpisuje, Sanogo ostaje do 2023.

Crvena zvezda obavila je dva sjajna posla danas, postigal je dogovor sa Lećeom oko transfera Filipa Falka i on će stići u Tursku tokom večeri, dok je Seku Sanogo raskinuo ugovor sa Al Itihadom i obavezao se na dvogodišnju vernost klubu.

Vodila je Zvezda bitku sa Lećeom skoro mesec dana oko transfera levonogog veziste i na kraju uspela da dođe do dogovora. Prema izvorima iz Italije, a prenosi "Mozzartsport", Leće je pristao na obeštećenje od milion evra ali u tri rate s tim da je prva 500.000 evra, dok će 28-godišnja "desetka" zarađivati 40.000 evra mesečno sa jako dobrim bonusima za ulazak u grupnu fazu Lige šampiona.

Falko bi trebalo do kraja dana da dođe na lekarske preglede u Antaliju i potpis ugovora na tri godine. Zvezda je danas završila i drugi značajan posao. Iskusni vezista Seku Sanogo je na jednogodišnjoj pozajmici uspeo da uveri stručni štab i sportski sektor da su povrede iza njega i da može da igra na evropskom nivou kao špto je to činio u Jang Bojsu.

Bez obzira na povredu koju je dožioveo na startu priprema u Beleku pre godinu dana a zbog koje nije igrao u prolećmnoim delu prošlog šampionata, stameni zadnji vezni igrač je odigrao 22 utakmice i zabeležio dve asistencije.



- Prezadovoljni smo činjenicom da smo uspeli da zadržimo Sanoga. On je dokazao kvalitet ove jeseni, postao važan igrač za Crvenu zvezdu, što se prevashodno videlo u Evropi, gde je uspevao da pravi razliku. Veoma nam je drago što je i on prepoznao da je naš klub idealna sredina za njega i što ćemo u naredne dve godine zajedno kreirati budućnost - rekao je sportski direktor Mitar Mrkela.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Metalika moj dobar drugar

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati