Fudbal

[ Izvor: Beta ]

26. 01. 2021. 12:56 0

MEČ ISTINE Partizanove ambicije kuvaju se u grotlu Krasnodara

Košarkaši Partizana sutra od 17.30 uz Krasnodaru igraju možda ključni meč sezone u Evrokupu jer će se od njegovog ishoda umnogome nazirati ishod težnje za plasmanom među osam najboljih.

Debakl u Francuskoj od Metrolitana samo je drugo lice crno-belih ove sezone. Nestabilnost forme, igra od "sjaja do očaja" može skupo da košta crno-bele kojikma ne cevtaju ruže ni u ABA ligi gde će morati da se pomuče da bi ušli u plej-of. U Top 16 fazi Evrokupa imaju skor 1/1, Lokomotiva Kubanj je neočekivano izgubila oba meča pa im je pobed aimperativ. Baš kao i Partizanu ako želi među osam najboljih.

- Lokomotiva je nakon dva poraza u rezultatskoj krizi i oni takodje traže izlaz iz te situacije. Ekipa poseduje individualan kvalitet, gde je pokretač tima Kalnietis koji kreira igru za svoje igrače iz pik end rola. Na poziciji tri i četiri je Kuzminskas koji ume da napadne spoljne igrače na niskom postu, imaju snažne, prodorne igrače na pozicijama dva i tri, kao i visoke centre sa dobrim skokom - ocenio je trener Sašo Filipovski na sajtu kluba - Pripremamo se maksimalno za ovu utakmicu, radimo na timskoj odbrani, ali i na tome da u napadu takodje igramo još više timski, da lopta kruži i da što više igrača bude uključeno. Očekujem od mog tima reakciju i mnogo bolju igru. Protiv individualnog kvaliteta može se igrati samo sistemom, jer bez discipline i sistemske igre nastaje haos. Dobra ekipa je ona koja od sebe daje najviše kada je to najvažnije.

Bek Partizana Ognjen Jaramaz rekao je da je ekipi potrebna pobeda kako bi ostala u igri za plasman medju osam najboljih.

- Lokomotiva se nalazi u nezavidnoj situaciji nakon dva poraza na početku Top 16 faze i sigurno su dodatno motivisani pred ovaj meč. Mi težimo tome da udjemo u osam najboljih ekipa Evrokupa i želimo da pobedimo. Očekujem jaku i neizvesnu utakmicu i njihovu veliku agresivnost, ali mislim da možemo da pariramo tome i da možemo da zabeležimo pobedu - naveo je on.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Zavrteće vam se u glavi!

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati