Fudbal

Milan Zarić

25. 01. 2021. 21:59 0

Korona muči Real: Zaražen i defanzivac

Fudbalski klub Real je danas potvrdio da je koronavirusom zaražen još jedan njihov član, budući da je defanzivac Načo Fernandez dobio pozitivan test na kovid.

Španski reprezentativac je testiran u trening centru u Valdebebasu pre nešto više od 24 sata, a danas je klub potvrdio negativan rezultat.

Pored Fernandeza, u ovoj fazi testiranja nije zabaležen neki drugi pozitivan test, pa će sada Načo morati u obavezni period samoizolacije, gde će biti dok ne dobije dva negativna rezultata PCR testa.

Inače, defanzivac Reala nije putovao u Vitoriju na gostovanje Alavesu, gde je kraljevski klub slavio sa 4:1, tako da se nijedan igrač Madriđana ne smatra "bliskim kontaktom".

Da podsetimo, Fernandez je samo jedan igrač u nizu koji je, i pored strogog zdravstvenog protokola, zaražen koronom. Prethodno su kovid imali Eden Azar, Luka Jović, Kazemiro, dok je i dalje zaražen Zinedin Zidan.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Najtužnija maca na svetu

Anketa

Da li će Partizan igrati polufinale Kupa protiv Crvene zvezde?

Rezultati