Fudbal

S. I.

25. 01. 2021. 16:36 0

MILUNOVIĆ ZAKUCAO Zvezda dominantna i protiv Ufe

Crvena zvezda pobedila je u drugoj kontrolnoj utakmici ruski tim Ufa 1:0 (1:0). Jedini gol postigao je posle prekida Nemanja Milunović u 15. minutu.

Crvena zvezda je i protiv ruske Ufe po kiši i klizavom terenu demonstrirala dobar, takmičarski fudbal koji joj je i doneo proleće u Evropi. Taktički odgovorno, koncentrisano igrači Dejana Stankovića su držali sve konce igre u svojim rukama dozvolivši rivalu samo jednu polupriliku.

Da je prekid jak adut crveno-belih potvrdio je Nemanja Milunović već u 15. minutu kad je posle sjajnog prekida Bena sa sedam-osam metara nogom smestio loptu u mrežu za vođstvo od 1:0. Štoper crveno-belih, inače strelac jedinog gola u poslednjoj superligaškoj utakmici u 2020. protiv Metalca (1:0) mogao je i u 31. minutu glavom da duplira prednost ali je iz kontakta šutirao preko gola. Na kraju, El Fardu Ben je odličan pas Falćinelija morao bolje da iskoristi, iz idealne pozicije šutirao je pored gola. Zvezda je u prvom delu igrala u sastavu: Borjan - Gajić, Milunović, Degenek, Rodić - Sanogo, Kanga - Ivanić, Gavrić, Ben - Falćineli.

Ništa se na terenu nije menjalo ni u nastavku. Zvezda je dominirala, Ben i Falćineli su mogli da dupliraju prednost ali odbrana ruskog tima bila požrtvovana. Od 65. minuta Stanković je poslao na teren iz tri ture Popovića, Erakovića, Pankova, Srnića, Pavkova, Njegoša Petrovića, Vukanovića, Nikolića, Odadu. Kapitensku traku poneo je Veljko Nikolić, a pravo je čudo kako Pankov i Pavkov u 75. minutu nisu ubacili loptu u mrežu posle kornera.

Crvenu zvezdu je sinoć defintiivno napustio Srđan Spiridonović koji je danas predstavljen u turskom Genčlerbirligiju gde će provesti kraj sezone na pozajmici. Zvezda će od leta inkasirati 350.000 evra na ime obeštećenja.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Fakiri

Zoran Živković [25.03.2024.]




Video dana

Tatin auto

Anketa

Šta će Partizan uraditi u Evroligi?

Rezultati