Fudbal

S. I.

24. 01. 2021. 11:53 0

Benitez napustio Dalijen zbog Seltika

Rafael Benitez nije više trener kineskog Dalijena. Španski stručnjak i nekadašnji trener Liverpula posle 18 meseci nije produžio ugovor sa kineskim superligašem.

Kao glavni razlog za ovu odluku Španac je istakao pandemiju koronavirusa i želju da bude uz porodicu, ali "BBC" javlja da mu je Seltik ponudio da preuzme klub i da ga je to vodilo prilikom odlučivanja.

Benitez je šest sezona vodio Liveprul (2004-2010), bio je na klupi Čelsija (2012-13), sa klupe Njukasla (2016-19) je otišao u Kinu. Seltik je izazov, Kelti su izgubili primat i titula ide ponovo na Ajbroks Park u vitrinu Rendžersa, a Rafa voli Ostrvo i taj fudbal. I najverovatnije je prihvatio ponudu škotskog velikana.

Dalijen mora da traži novog trenera, poznati su kao klub koji nema baš mnogo strpljenja jer su u poslednjih 10 godina prolmenili su 19 stručnjaka. U ovom klubu radili su trojica naših trenera: Aleksandar Stanojević, Simo Krunić i Milinko Pantić. Njih trojica su ovom klubu proveli nešto više od godinu dana...

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Kornjača akrobata

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati