Fudbal

M. Z.

21. 01. 2021. 18:56 0

Pavlović otišao u Serkl Briž, Šaponjić ostaje u Španiji

Mladi defanzivac Strahinja Pavlović nije se naigrao u jesenjem delu sezone u Monaku, pa će priliku za veću minutažu u 2021. godini dobiti u belgijskom Serkl Brižu, gde će biti na pozajmici.

Reč je o pozajmici do kraja sezone, s obzirom na to da je bivši štoper Partizana vezan ugovorom za klub sa stadiona "Luj Drugi" do juna 2024.

- Pozdrav svima, ja sam Strahinja Pavlović i došao sam na pozajmicu iz Monaka. Stigao sam s namerom da ovaj klub učinim boljim. Levonog sam, jak i brz, nadam se da ekipi mogu dosta da pomognem u odbrani. Daću sve od sebe - predstavio se stameni štoper navijačima Serkl Briža.

Klub je u ovom prelaznom roku promenio i Ivan Šaponjić, koji nije dobio šansu u madridskom Atletiku, pa će do kraja sezone kao pozajmljen igrač nastupati za Kadiz.

Istina, Šaponjiću ni u Kadizu neće biti garantovani minuti, prednost imaju Alvaro Negredo i Antoni Čolo Lozano, ali svakako ta konkurencija ne može da se meri sa onom iz Atletika i sigurno je da će Ivan odigrati više od 64 minuta koliko je ove sezone sakupio na tri utakmice u dresu "jorgandžija".

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Zavrteće vam se u glavi!

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati