Fudbal

[ Izvor: Mediji ]

21. 01. 2021. 17:53 1

Stanojević: Video sam na koga ne mogu da računam

Fudbaleri Partizana doživeli su težak poraz na pripremama u Turskoj od Rubina, koji je slavio sa 5:2, pa je trener crno-belih Aleksandar Stanojević očekivano bio ljut.

Svestan je da je ovo, ipak, prijateljski meč, ali konstatuje da je svaki poraz, ma makar on bio u duelu koji se ne igra za bodove, neprijatan.

- Neprijatno je kada izgubite lagano, kada god smo izgubili loptu, lako su nas ugrožavali, neshvatljive greške smo pravili. Ali kažem, to je sve normalno u ovom delu priprema. Neke stvari još probamo, da vidimo na koji način možemo i na koga da računamo. Prvi put nam se desilo da imamo ovakve probleme u odbrani - rekao je Stanojević i nadovezao se na problem u defanzivi.

- Oni su tako kontranapadima pobedili veće ekipe, Zenit, Krasnodar... Oni su sigurno kvalitetna ekipa, ali ne možemo tako lako kao deca da primamo golove, to je neshvatljivo. Ostalo je normalno, oni su kvalitetni, ali tako lako da nam daju golove iz onoga gde smo se pribojavali... Neki igrači nisu uspeli da odgovore određenim zahtevima, ali zato nam i služe pripreme, da vidimo na koga možemo da računamo.

Pojasnio je eksperimente koje je koristio u igri, kako bi dobio uvid pred zvanične mečeve.

- Probamo Jojića u sredinu, nove bekove, svi bekovi su novi, pokušavamo da vidimo kako će nam izgledati odbrana sa novim bekovima, probali smo i mlađe igrače, Jovića, Štulića, imamo Holendera na boku, probamo sve stvari da imamo jasnu sliku kada dođe prava stvar.

Istakao je da se naporno radi, ali da će tako bidi i ubuduće i da igrači moraju da igraju sa više koncentracije, uprkos napornim treninzima.

- Ne treba da objašnjavam da mnogo jako radimo, zato i je i prirodno da može da bude uspona i padova u pripremama. Nisu mi prve pripreme, niti me zabrinjava, niti me raduje kada igramo dobro. Meni samo daje sliku koju za stvari koje hoću da vidim sa nekim igračima. Poraz je uvek neprijatan, naročito kada je sa većom razlikom. Ali vidite neke stvari, ne mogu ni one da budu realne, kada imate jak ritam treninga, ja ću i dalje raditi tako, opet ćemo pred Desnu imati jak ritam treninga. Moramo u tom naporu da imamo koncentraciju. Danas nismo imali, videćemo na sledećoj utakmici - zaključio je Aleksandar Stanojević.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Zavrteće vam se u glavi!

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati