Fudbal

S. I.

21. 01. 2021. 14:42 0

Partizan primio pet komada od Rubina u Turskoj

Ruski Rubin iz Kazanja ubedljivo je pobedio Partizan u drugoj pripremnoj utakmici 5:2 (3:0) jer im je za pola sata u prvom delu ubacio u mrežu tri gola i potvrdio razliku u klasi.

Srpski reprezentativac Đorđe Despotović je učestvovao u sva tri pogotka, kod prvog i trećeg je odlagao lopte Makarovu (11.) i Kvaraškeliji (39), dok je u 22. minutu oteo loptu neopreznom Svetozaru Markoviću da bi u nastavku akcije Darko Jevtić zakucao loptu u mrežu. Treba istaći da je Jevtić pogodio i okvir gola a da je ruski tim imao potpunu kontrolu meča u prvih 45 minuta.

Postava Partizana koju je trener Aleksandar Stanojević poslao na teren nije uspela da parira, ali ni da ugrozi gol Medvedeva. Ali je zato napravila nekoliko velikih individualmnih i taktičkih grešaka koji je veoma dobri ruiski tim kažnjavao. U prvom delu za Partizan su igrali: N. Stevanović - S. Marković, Vujačić, Banjak, Brežančić - Šćekić, Jojić, Natho - Asano, Štulić, L. Marković.

U nastavku je trener crno-belih Aleksandar Stanojević uveo Ostojića, Lutovca, Živkovića, Pavlovića, Zdjelara, Sumu, Jovića, Bajbeka i Holendera pa je njegov tim postao kreativniji i opasniji. Natho je u 53. smanjio iz penala na 1:3, Kosarev je osam minuta kasnije vratio Rubin na "plus tri", da bi Suma iz penala u 75. minutu smanjio na 2:4. Ipak, sa bele tačke je u 85. minutu iz sumnjivog penala Ignatjev postavio konačni 2:5. Stanojević je posle Zaglebja (2:1) i Rubina (2:5) već mogao bolje da sagleda sa kojim će igračima započeti prolećni deo sezone a ko će morati više da radi kako bi se nametnuo.

- Očekivao sam mnogo više od Partizana. Mi smo na početku priprema, ovo nam je bila prva utakmica. Igrali smo po 45 minuta i nisam očlekivao da ćemo postići pet golova - rekao je Despotović posle meča za "Arenusport".

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Fakiri

Zoran Živković [25.03.2024.]




Video dana

Pobednički ples

Anketa

Šta će Partizan uraditi u Evroligi?

Rezultati