Fudbal

Milan Zarić

20. 01. 2021. 23:33 0

SENZACIJA Real sa igračem više ispao od trećeligaša!

Fudbaleri Reala iz Madrida priredili su veoma neprijatno iznenađenje svojim navijačima, jer su sa igračem više poraženi od trećeligaša Alkojana sa 2:1 posle produžetaka u šesnaestini finala Kupa kralja!

Trener "kraljevića" Zinedin Zidan je tako za samo manje od nedelju dana doživeo dva udarca, budući da je prošle nedelje njegov tim eliminisan u polufinalu Superkupa Španije. Ali, nema dileme da će ovaj obrazi posle ovog šamara mnogo duže brideti nego što je to bio slučaj posle poraza od Bilbaa.

Zinedin Zidan je odlučio da kombinuje na ovom meču, pa tako u postavi nije bilo Kurtoe, Ramosa, Modrića, Krosa, Benzeme, Asensija...

Međutim, nije izgledalo da će to mnogo uticati na "kraljeviće", koji su do prednosti došli u 45. minutu, kada je Eder Militao posle asistencije Marsela pogodio i poveo Real ka osmini finala Kupa kralja.

Izgledalo je da će tako i biti sve do 80. minuta, kada je usledio udarac za Madriđane. Jer, tada je Solbes nakon dodavanja Lopeza doneo izjednačenje, što je, kasnije se to pokazalo, omogućilo Alkojanu da uđe u produžetak sa favorizovanim protivnikom.

Postao je svestan Zidan da se Alkojano neće predati, pre izjednačujućeg gola je u igru uveo Benzemu, u produžecima i Azara, Krosa, Asensija... Dakle, shvatio je tada Francuz da je vrag odneo šalu...

Previše uzbuđenja u produžecima nije bilo sve do 110. minuta, kada je Alkojano ostao sa igračem manje na terenu, jer je tada Lopez dobio crveni karton. Izgledalo je da će Real u završnih 10 minuta da dođe do pobede, ali...

Uprkos igraču manje na terenu, trećeligaš je uspeo da šokira Real, te je u 115. minutu golom Huanana došao do ogromne pobede i plasmana u osminu finala!

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Konj ulazi u bar...

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati