Fudbal

[ Izvor: Večernje Novosti ]

20. 01. 2021. 15:45 0

Bajbek ne voli Đokovića, navija za Milan, ne kladi se sa Stojketom...

Napadač Partizana Žan Kristof Bajbek konačno se oseća zdravo, na pripremama u Beleku govorio je za "Večernje novosti" o povredama, karijeri, Sumi, anegdotama sa Stojkovićem, zašto će navijati za Milan i zašto nikad neće voleti Novaka.

U prvom kontrolnom meču protiv Zaglebja dobro se kretao, nije iskoristio jednu lepu priliku, ali je namestio dva zicera.

- Sada se radujem svakom treningu, ništa mi ne predstavlja problem. Zbog situacije oko korone u Holandiji smo završili takmičenje u februaru, pa sam radio samo individualno ili u grupi momaka. Verovatno je i to razlog što je kasnije došlo do povrede. Moja idealna težina je 79 kilograma, sad imam 80. Kada sam došao u Partizan imao sam dva-tri više, što je problem ako želiš da budeš maksimalno spreman. Kada se moje telo oseća dobro, onda mogu bukvalno sve. Tada imam i samopouzdanja - rekao je 27-godišnji napadač za "Večernje novosti".

Rekao je da nije bio sporeman da nosi dres Pari sen Žermena, a da od starta pozajmicva nije imao sreće sa povredama. Kad je dobio poziv Partizana nije mnogo razmišljao. U Humskoj su ga odlično primili.

- Suma mi mnogo znači. Rekao mi je: "Samo ti budi spreman, spakovaću ti deset asistencija, a ti ćeš mi na kraju isplatiti bonuse"... Lud je i Markec, ali najluđi je Vladimir Stojković. Stalno se šali. Pred svaki trening mi kaže: "Džejsi, šutni mi tri puta, ako daš sva tri ja tebi dajem 50 evra, ako jedan promašiš ti meni dođeš mnogo više".

 Saigrači su ga "zarazili" pa je ovako prokomentarisao šanse Crvene zvezde protiv Milana u šesnaestini finala Lige Evrope.

- Ne znam kakve su im šanse, ali mogu samo da kažem: "Napred, Milan".

Tenis mu je strast i omiljeni drugi sport.

- Ne volim Novaka Đokovića. Preferiram Rodžera Federera... Kada se Federer penzioniše, navijaću za Dominika Tima - rekao je Bajbek.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Metalika moj dobar drugar

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati