Fudbal

M. Z.

15. 01. 2021. 21:15 0

Ko želi da dovede Brašanca, mora da plati OSAM MILIONA

Nekadašnji kapiten Partizana Darko Brašanac nastavlja da gradi lepu karijeru u Španiji. Pre četiri i po godine je napustio Humsku, promenio je nekoliko klubova na Pirinejima, ali se čini da se skrasio u Osasuni. Da je tako, svedoči to što je klub iz Pamplone produžio ugovor sa njim do 2023. godine.

Brašanac je u Osasunu došao 2019. godine, od tada je odigrao 36 mečeva i postigao je jedan gol. Dakle, ustalio se u redovima ovog kluba, a produžetkom ugovora Osasuna je potvrdila i koliko veruje u njega.

A koliko je vezista bitan za ovaj španski klub, pokazuje to što je u ugovor uvršena u otkupna klauzula. Po njoj, Brašanac može da ode samo ako neko ponudi osam miliona evra.

- Prošlo je godinu i po dana otkako sam došao u Navaru. Sve mi se svidelo, zemlja je prelepa, uživam u hrani, a toplina ljudi greje i u najhladnijim danima. Nikada nisam ni pomišljao da bi tako brzo ovo mesto da mi postane pravi dom. Osasuna je za mene klub, kuća i porodica - poručio je Brašanac.

Da podsetimo, Brašanac je karijeru počeo u Partizanu, u kom je i stasao, a u Španiji je od 2016. godine. Tada je potpisao za Betis, a posle kluba iz Sevilje nosio je dres Leganesa, Alavesa i Osasune.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Kornjača akrobata

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati