Fudbal

Direktno.rs

08. 01. 2021. 15:03 0

Kosanović sportski direktor Vojvodine sa vizijom

Vojvodina je danas zvanično predstavila Milana Kosanovića kao svog novog sportskog direktora. Dugogodišnmji trener u mlađim kategorijama "lala", pa zatim i pomoćnik u prvom timu Vojvodine i do nedavno asistent Vladanu Milojeviću u Crvenoj zvezdi i Arabiji, izneo je i vrlo jasan plan.

Kosanović je na pres konferenciji objasnio viziju a zatim je i javno obelodanio kratkoročne i dugoročne ciljeve u radu i sve što je potrebno da se oni realizuju kako bi se na "Karađorđu" ponovo pojavili neki Sergej Milinković-Savić, Gaćinović, Babić, Pankov...

– Poslednjih godina, izgubio se protok igrača iz omladinske škole ka prvom timu, a to je nešto po čemu je Vojvodina uvek bila prepoznatljiva. Iz tog razloga, sa zadovoljstvom sam prihvatio priliku da kao sportski direktor utičem na razvoj Vojvodine u narednom periodu, naravno, u saradnji sa šefom stručnog štaba Nenadom Lalatovićem. Pre godinu i po dana, ljudi iz kluba su me pitali za moj predlog u vezi sa novim trenerom i rekao sam već tada da je Lalatović trenutno najbolje moguće rešenje za Vojvodinu, što se ispostavilo kao tačno – izjavio je Kosanović čiji program možete da vidite u PDF formatu na sajtu kluba.

Kao trener omladinskog tima Vojvodine, Milan Kosanović je svojevremeno osvojio dve titule u Omladinskoj ligi Srbije, a mnogi od tih igrača kasnije su činili okosnicu generacije koja je osvojila Kup Srbije 2014, pri čemu su njih petorica (Sergej Milinković-Savić, Vanja Milinković-Savić, Mijat Gaćinović, Srđan Babić, Radovan Pankov) kasnije osvojili titulu omladinskog šampiona sveta na Novom Zelandu.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Zavrteće vam se u glavi!

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati