Fudbal

Direktno.rs

07. 01. 2021. 14:42 0

Bešiktaš ne odustaje od Mandžukića, sanja i Tošića!?

Mario Mandžukić najveća je želja Bešiktaša u prelaznom roku, pišu danas turski mediji, ne krije se da sanjaju i Duška Tošića, ali ne kriju da postoji i veliki problem.

Naime, jako interesovanje Bešiktaša za Marija Mandžukića ne prestaje, međutim, problem je broj stranaca pod ugovorom, Bešiktaš ih ima već 18, a može samo da registruje 15 fudbalera, pišu mediji u Turskoj.

Uprava se zato svojski trudi da proda Adema Ljajića, kao i da raskine ugovore sa još trojicom igrača kako bi mogla da angažuje Marija Mandžukića, koji je načelno prihvatio pregovore. Teško da će uspeti u prestonici Turske da se raziđu baš sa svima jer recimo Bojd, Lens, Daglas i Mirin nisu registrovani za ovu sezonu, ali se nadaju tome jer je Fenerbahče angažovao Mesuta Ozila i postaće još ozbiljniji konkurent za titulu.

Od momenta kad je Tošić razdužio opremu u Kini turski mediji ne prestaju da ga povezuju sa Bešiktašem gde je odigrao sjajno pre odlaska u Gvangdžu RF. Nezvanično se tvrdilo da uprava Bešiktaša ne samo što želi da ga vrati već mu nudi i funkciju u klubu po završetku karijere jer je osvojio srca svih kojima je crno-bela boja istanbulskog kluba u srcu. Tošiću se i dalje nadaju u Bešiktašu, bar tako prenose mediji. 

Ali, nadaju mu se i navijači Crvene zvezde, vide ga već u dresu protiv Milana i u duelu sa Zlatanom Ibrahimovićem. Sigurno je da Duško Tošić neće preskočiti zimske pripreme, za sada je 99 odsto član crveno-belih, ali dok se dvogodišnji ugovor ne potpiše sve je još uvek otvoreno. Rasplet se očekuje u narednim danima, crveno-beli nastoje da prodaju jednog od dvojice štopera za koje imaju ponude...

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Fakiri

Zoran Živković [25.03.2024.]




Video dana

Pobednički ples

Anketa

Šta će Partizan uraditi u Evroligi?

Rezultati