Fudbal

Direktno.r [ Izvor: N1 ]

01. 01. 2021. 20:31 2

"Gledajte Zvezdu i Milan i strpajte lekare u skafandere"

Pulmolog Dejan Žujović smatra da zbog situacije sa koronavirusom "niko normalan ne bi ni pomislio da gleda meč Zvezda - Milan", iako se prethodnih dana spekulisalo da će možda biti dozvoljeno prisustvo publike za meč šesnaestine finala Lige Evrope u kom će Zvezda 18. februara dočekati "rosonere".

- Pa, dobro, ja navijam za Partizan, tako nemam ništa protiv toga (smeh). Samo idite na utakmicu nema nikakvih problema - rekao je ironično doktor Žujović za televiziju N1, da bi potom pojasnio svoj stav.

- Šta da vam kažem, mi smo zemlja čuda. To niko normalan ne bi pomislio. Ne znam da li naš narod prati utakmice, pa ne zna koliko je navijača bilo u Premijer ligi, koliko ih je bilo u Primeri, koliko ih je bio u Italiji. Oni na zvučnicima puštaju zvuk publike da bi fudbaleri imali neki osećaj da igraju pred ljudima, ali nema ljudi… Samo je Liverpul ima utakmicu pred dve hiljade navijača, svi su morali da imaju maske i bili su na distanci. Da li možete to da zamislite kod nas? Kako da ne - rekao je pulmolog.

- Zato ljudi nemojte to raditi jer ćete me sutra opet strpati u skafander i biću mnogo ljut. Jednom će moje kolege da skinu skafandere i da kažu: Izvolite, sad vi uđite i radite, dosta je bilo. Dovde je došlo - rekao je dr Žujović rukom gestikulirajući da mu je svega preko glave.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 2

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati