Fudbal

20. 12. 2020. 15:03 0

Mačva demantuje: Nismo razgovarali sa Falijem

Mačva iz Šapca je saopštenjem demantovala informaciju da su pregovarali sa Falijem Ramadanijem oko preuzimanja upravljačkog dela fudbalskim klubom.

- Fudbalski klub Mačva imao je mnogo problema u ovoj godini, iz kluba se povukao predsednik Ivica Kralj, a kolo pre kraja jesenjeg dela prvenstva klub je napustio i šef stručnog štaba Dragan Aničić. Klubom rukovodi dosadašnja uprava koja će nastaviti sa daljom konsolidacijom, kako bismo što spremniji dočekali prolećni deo sezone u kojoj je cilj opstanak u najvišem rangu takmičenja. Ovim putem demantujemo natpise u pojedinim medijima da se vode pregovori o preuzimanju kluba sa gospodinom Falijem Ramadanijem, koji ima saradnju sa najvećim klubovima u našoj zemlji i Evropi. Svakako bi bio interes da i naš klub ima takvu saradnju, ali takvi razgovori uopšte nisu vođeni. Klub ima dovoljno svojih problema, i ovakve neistine samo dodatno destabilizuju već tešku situaciju. Aktuelna uprava je kreator najvećih uspeha u stogodišnjoj istoriji kluba i kao takva ima apsolutno poverenje da nastavi uspešno da vodi klub", navedeno je u saopštenju.

Fali Ramadani je beogradski ogranak agencije LIAN sport prebacio u Španiju kako smo i pisali, a ko je u njegovo ime ili nečije drugo ime pregovarao o finansiranju šabačkog superligaša pokazaće vreme. Grad Šabac je zavrnuo slavine u mnogim segmentima pa i u fudbalu, igrači Mačve odvno nisu primili plate, neki su završili na ulici jer nisu plaćane stanarine. Na posletku, kormilo je napustio Ivica Kralj, a trenersku klupu Dragan Aničić.

Mačva je jednom nogom prvoligaš ako se taj isti grad sa sve privrednicima ne digne i finansijski podrži Mačvu. Nedavno je usvojen budžet grada Šapca za 2021. godinu ali na sajtu nema ni slovo o tome koliko je namenjeno FK Mačvi.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Fakiri

Zoran Živković [25.03.2024.]




Video dana

Pobednički ples

Anketa

Šta će Partizan uraditi u Evroligi?

Rezultati