Fudbal

Direktno.rs [ Izvor: Mediji ]

12. 12. 2020. 12:10 0

Pojavio se snimak Maradone i žurke pred operaciju

Legendarni fudbaler Dijego Armando Maradona preminuo je 25. novembra u 61. godini, a sada se pojavio snimak koji kruži internetom, za koji argentinski mediji tvrde da je nastao samo nekoliko dana pred njegovu smrt.

Na snimku se vidi kako je "El Pibe" okružen alkoholom i cigaretama. Na stolu za kojim je sedeo slavni fudbaler nalazi se do pola puna čaša piva.

Jedan od ljudi iz njegovog okruženja sa ovog snimka identifikovan je kao Marijano Kastro, doktor i čovek koji je bio izuzetno blizak Maradoni. On je bio njegov čovek od poverenja tokom argentinčevog boravaka na Kubi.

Argentinski mediji pišu da se na snimku vidi veliki problem koji je Maradona imao pred smet, borba protiv zavisnosti alkohola.

Maradonin lični lekar Leopoldo Luke i bivši doktor Rosio Oliva su priznali da su ove stvari bile veliki problem tokom života po mnogima najboljeg fudbalera svih vremena.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Kornjača akrobata

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati