Fudbal

Direktno.rs [ Izvor: Mediji ]

05. 12. 2020. 15:19 1

Maradona izbacio iz testamenta ćerke i bivšu suprugu

Klaudija Viljafane, bivša supruga Dijega Armanda Maradone, zajedno sa njihovim ćerkama Dalmom i Đaninom isključene su iz testamenta koji je legendarni fudbaler ostavio!

Ovo javlja argentinski list "Klarin", inače medij koji je prvi javio da je Maradona umro, koji navodi da je El Pibe svoje najnovije želje promenio dok je boravio u Dubaiju.

Maradona je sa Klaudijom bio u braku 24 godine, iz njega su se rodile dve ćerke, ali je njihov problem nastao kada je bivši fudbaler Napolija otkrio da mu sa računa nedostaje šest miliona dolara i da mu je nestalo tačno 458 suvenira prikupljeni tokom njegove karijere.

Maradona je za to optužio Klaudiju, pokrenuta je i tužba koja je trajala godinama, a ćerke je navodno isključio zato što su u jednom trenutku odabrale da budu uz majku.

Inače, ovih dana je počela prava "sapunica" oko Maradoninog nasledstva koje se procenjuje na oko 75 miliona dolara. Pored Dalme i Đanine, koje su izbačene iz testamenta (mada teško da će odustati od borbe), tu su još sin Dijego Junior (34) - rođen u vezi s Kristinom Sinagrom, pa Jana (25) iz veze s Valeriom Sabalain, te Dijego Fernando (7), rođen tokom veze s Veronicom Ohedom.

Deca se međusobno, inače, ne slažu, a argentinski mediji su nedavno javili da njih još šestoro nepriznatih traže DNK analizu. Takođe, advokat Matias Morla vlasnik je prava na Maradonin brend u Argentini i SAD-u, tako da se nikako ne može izbaciti iz raspodele imovine.

Što se tiče imovine ona je impozantna. Španska "Marka" navodi da Maradona iza sebe ostavlja, između ostalog, mlin i fabriku testenine u Venecueli, luksuzni hotel u Havani te pet nekretnina na elitnim lokacijama u Buenos Airesu.

U Belorusiji, gde je bio direktor Dinama iz Bresta, ostali su mu prsten s briljantima vredan 300 hiljada evra i možda najbizarniji komad Maradonine ostavštine - vojno amfibijsko vozilo.

U Kini je nekoliko škola fudbala kojima je prodao pravo na korišćenje njegovog imena, dok mu je u Dubaiju ostao "Rols Rojs Duh" vredan 300 000 evra, BMW od 145.000 evra, te brojni skupoceni pokloni kojima su ga šeici obasipali dok je bio trener Al Wasla i Fujairaha.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Zavrteće vam se u glavi!

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati