Fudbal

[ Izvor: Mozzart sport ]

30. 11. 2020. 20:28 1

"Slikate se sa peharom, a ne isplaćujete ono što dugujete"

Trener Vojvodine Nenad Lalatović poznat je po tome da nema dlake na jeziku, njegove izjave uvek su zanimljive, a danas posle trijumfa u Nišu nakon što je pohvalio suđenje obratio se "nekim ljudima koji sada treba da se bore za klub kao što su se njegovi igrači borili danas i na svim prethodnim utakmicama".

Nije teško prepoznati da se ove reči odnose na nadležne iz uprave kluba, pošto na Karađorđu finansijska situacija nije sjajna. Igračima se još duguju premije za osvojen Kup Srbije prošle sezone, a kasni se i sa platama. Sve što je Lalatović danas kazao praktično je nastavak njegovog monologa od pre sedam dana...

- Nema razloga da se bilo ko buni, sudije su fenomenalno obavile posao, penal po meni nije bio i to će se videti na snimcima. Ne vidim razlog da se diže tenzija u srpskom fudbalu, ovako treba da se sudi, 50:50, nevezano ko su rivali - počeo je šef struke Vojvodine.

- Pokazali smo još jednom kako se bori za dres Vojvodine, za grb Vojvodine, za Novi Sad, za sever Srbije, jer Vojvodina je najveći klub na severu Srbije. Još nešto ću reći, ponosan sam na igrače. A sad moraju neki da se bore za nas, kao što se mi borimo za njih! Sad želim njihovu borbu da vidim! Borbu za Vojvodinu! Moji igrači njih sad uče kako se gine za grb Vojvodine. Oko kluba su moćni ljudi. Bitno im je bilo da se slikaju kad smo osvojili trofej, pa sada lepo neka isplate ono što duguju - istakao je Lalatović, udarajući se po grudima, pa se očito direktno obratio ljudima iz upreve:

- Sad se pokažite vi, koji ste ostali u Novom Sadu! Danas sam video tri naša navijača, a moglo je da ih bude deset. Dođite, bodrite Vojvodinu! Jeste, korona je, pa možemo i mi valjda da se zarazimo. Ako već dugujete plate i premije za osvajanje Kupa i izlazak u Evropu, dajte nam makar podršku. Pozivam ljude koji vode Vojvodinu da dođu na naše utakmice i makar bodre ove momke.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati