Fudbal

Direktno.rs

28. 11. 2020. 14:39 1

Šta čeka ljude koji su se slikali pored Maradoninog tela?

Dijego Armando Maradona sahranjen je u četvrtak u Buenos Airesu. Sahrana je bila organizovana samo za članove porodice, a pre toga navijači su mogli da se oproste od Maradone na bdenju koje nije moglo proći bez skandala.

Naime, nekoliko sati pre sahrane na internetu su se pojavile dve fotografije na kojima se vidi telo Maradone što je šokiralo svetsku javnost.

Pored legendarnog igrača fotografisala su se trojica članova pogrebnog društva, pa su oni odmah dobili otkaze. Međutim, iz Maradonine porodice su najavili da ih očekuju mnogo veće kazne od otkaza.

- Već smo ih identifikovali i dobili su otkaze. Ipak, sledi mnogo teža kazna. Krivi su za to šokantno i odvratno ponašanje što će skupo da plate - poručio je Maradonin advokat Matias Morla.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati