Fudbal

Direktno.rs

26. 11. 2020. 21:12 0

Milunović: Svi smo kao jedan, idemo ka cilju

Odbrana Crvene zvezde bila je skoro perfektna, a pritom je štoper Nemanja Milunović posle prekida uspeo da stavi pečat na pobedu u Belgiji.

"Đed" Milunović je odigrao bez greške, upisao se i u strelce.

- Svi smo kao jedan, pohvalio bih momke koji su zamenili odsutne i oavj tirjumf je kruna jedinstva. Idemo ka cilju, ka onome što zaslužujemo na terenu - rekao je za "Arenasport" Milunović, a o golu dodao - Znamo da ponekad prekidi praktično i rešavaju utakmice, na našu sreću tako je bilo i večeras. Upravo je taj detalj rešio pitanje pobednika. Svakako, mi smo visoka ekipa, imamo sjajne skakače, ali i izvođaće tih prekida. Ben je vrhunski centrirao iz kornera, a na meni je bilo samo da se poklonim i da je pošaljem tamo gde treba. Pokazali smo kako funkcionišemo kao ekipa na tim prekidima, svako ima svoj zadatak koji smo večeras ispunili. Imamo još dve utakmice do proleća u Evropi. Nismo još matematički obezbedili prolaz u nokaut fazu Lige Evrope. Samo sa ovakvim pristupom možemo doći do željenog cilja

Kapiten Milan Borjan nije u jubilarnoj 50. utakmici u evrokupovima imao mnogo posla ali ponovo je odbranio dve teške lopte.

- Imamo fenomenalno ekipu, pobedu posvećujemo povređenim igračima. Odradili smo fenomenalan posao, pokazali čvrstinu, snagu, uzeli smo devet bodova od 12. Sad čekamo Rad i da se pripremamo za Hofenhajm i borbu za prvo mesto.

Miloš Degenek je opet odradio lavobvski deo posla, pomogao je i Aleksi Vukanoviću da odradi sve zadatke u denzivi besprekorno:

- Imamo devet bodova, uradili smo sjajan posao. Taktički smo fenomenalno odigrali, iskoristili smo sve naše adute, ginuli jedan za drugog. Možemo da igramo sa svima, mi smo dobra ekipa i protiv koga god da budemo igrali stremičemo ka pobedi. Kad je Milun dao gol kao da sam ga ja dao. Lakše smo disali posle toga, svi smo dali maksimum, od mistera do poslednjeg igrača. Samo želim na kraju da pozdravim mamu koja ima koronu. I držite se svi tamo.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Zavrteće vam se u glavi!

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati