Fudbal

Direktno.rs

26. 11. 2020. 21:01 1

Stanković: Iskrvarili smo timski za pobedu

Trener Crvene zvezde Dejan Stanković odlično je postavio igru u Belgiji, ali isto tako hvalio je igrače koji su sve pripremljeno odradili na terenu.

- Svaka čast momcima, pričali smo pre meča da je pet ozbiljnih momaka ostalo u Beogradu ali da imamo zamene i da su svi prvoitimci standardni. Nije bilo lepo za oko ali idemo na rezultat. Ne stajemo, matematički nismo obezbedili proleće ali je ovo bila pobeda jednog jakog duha i tima - istakao je Stanković.

Posebno je bio ponosan na igrače koji su krvavi i prljavi izašli sa terena.

- To što mi imako retko ko ima. Iz svlačionice se izlazi na teren. Ovo je borba, kada se boriš do kraja krvariš, mrtav umoran završiš meč. Sve čestitke igračima i idemo dalje. Spremamo se za Rad.

Detaljnije je šef stručnog štaba crveno-belih govorio o taktici koju je postavio.

- Zašto dati protivniku mogućnost da te kazni u onome u čemu je najbolji? U slučaju Genta to je brzina i igra iza leđa. Trudili smo se da im usporimo napad, kao u košarci, da im ne dozvolimo da kreiraju bilo šta. Polako smo postavljali blokove, spuštali se.. Svako je ispunio ono što je traženo i zaista smo bili svesni odakle mogu da nam zaprete.

Stanković je postao prvi trener Crvene zvezde koji je uspeo da pobedi u Belgiji.

- Fenomenalno. Sjajan podatak. Lepo je pisati istoriju sa Zvezdom, mislim da je to san svakoga ko dođe u klub, bilo da je rukovodilac, trener, igrač.. Jedni bez drugih ne možemo, drago mi je što smo napravili sjajnu grupu gde svi imamo zajednički cilj. Idemo korak po korak ka istoriji.

Istakao je da će crveno-beli maksimalno pristupiti i narednim evropskim utakmicama.

- Dočekujemo Hofenhajm u sledećoj utakmici na našem terenu. Sve je moguće, dokle god postoji šansa da budemo prvi, moramo da verujemo u nju. Ne smemo da spuštamo gard, jer još uvek ništa nije završeno. Upravo je zato fudbal interesantan, jer je čudna igra. Sa ovakvim pristupom, željom, voljom i organizacijom, imamo pravo da se nadamo svemu.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Kornjača akrobata

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati