Fudbal

25. 11. 2020. 10:54 0

KUP SRBIJE U Partizanu oprezni da opet ne pobrkaju lončiće u Milanovcu

Partizan od 16 časova u osmini finala Kupa Srbije gostuje Metalcu u Gornjem Milanovcu, gde je u prvenstvenom susretu izgubio dva boda sa igračem više na terenu.

Trener crno-belih Aleksandar Stanojević je s pravom oprezan pred duel sa Metalcem da se ne bi ponovo dogodilo da njegovi igrači "pobrkaju lončiće" i prospu pobedu kao u Superilgi (1:1).

- Znamo šta za nas znači trofej kupa. Ulazimo u utakmicu maksimalno spremni i motivisani, nadamo se dobrom rezultatu. Opasnost vidimo u saznanju da je meč eliminacinog karaktera i da su domaćini rasterećni, dok mi imamo pritisak prolaska. Želimo da ostvarimo cilj, iako će se duel razlikovati od onog za bodove, pošto neko mora da pobedi. Shodno tome, ako ne bude povoljan rezultat sigurno ćemo rizikovati - rekao je Aleksandar Stanojević.

Lekcija iz Milanovca skupo je koštala.

- Bila je to naša najlošija utakmica otkako sam trener. Nadam se da se onakvo izdanje neće ponoviti. U međuvremenu smo promenili odnose, energiju i kvalitet, bolji smo u svakom smislu te reči. Sad mi je lakše, duže sam sa momcima, pohvatali smo neke mehanizme, upoznali se, imamo veći broj igrača na raspolaganju. Biće minimalnih rotacija, zbog specifičnosti kupa. Igraće najspremnija ekipa u fizičkom i psihološkom smislu. Vežbaćemo i penale. Spremamo se za sve - kaže strateg cvrno-belih koji još uvek ima dileme oko nekih igrača, pre svih Sume, Bajbeka koji se polako vraćaju u ritam posle pauze.

Zna se da će ioznmeđu stativa Nemanja Stevanović, koji će uvek biti prva opcija za kup mečeve, a da je Bibars Natho uvek prva opcija za šutiranje penala.

Danas se igra još šest mečeva, Proleter i Vojvodina se sastaju u četvrtak, dok je duel Rad - Crvena zvezda odložen.

Kup Srbije, osmina finala

Danas

IMT - Radnički Niš 13.00

Javor - Voždovac 13.30

Radnik - Čukarički 13.30

Spartak - Mladost L. 13.30

TSC - Napredak 13.30

Metalac - Partizan 16.00

Četvrtak

Proleter - Vojvodina 16.00

Odloženo

Rad - Crvena zvezda

NAPOMENA: Igra se jedan meč, ako rezultat bude nerešen posle 90 minutza pobednik se odlučuje izvođenjem penala.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati