Fudbal

24. 11. 2020. 15:15 4

Terzić: Nemanja, pričali jesmo, čemu uvredljiv ton?

Generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić bio je iznenađen odgovorom Nemanje Vidića koga podseća da su razgovarali pre godinu i po dana, doduše neformalno.

Na Terzićčev tv interfvju gde je pominjao razgovor sa bivšim asom Mančester junajteda, Vidić je reagovao rečima "Da je Terzić poslednja osoba sa kojom bi se savetovao". Usledilo je Terzićevo saopštenje.

- Nemanju Vidića znam kao ispravnog i časnog momka, ali ovog puta ne govori istinu. Ne razumem zbog čega to radi, pogotovo na ovako uvredljiv način koji ne priliči jednom sportisti. Podsetiću ga da smo se pre godinu i po dana sreli ispred zgrade i razgovarali smo na temu njegovih planova. Tada sam mu rekao da Vladan Milojević planira odlazak i da razmišljamo o nekim novim trenerima kao sto su Dejan Stanković i on. Zahvalio se na ponudi i rekao mi da želi više vremena da provodi sa decom u Milanu, a da ga interesuje mesto selektora jer ne bi morao stalno da bude u Beogradu. Kada sam tog dana došao na stadion kompletan razgovor sam preneo Draganu Džajiću, Svetozaru Mijailoviću i Mitru Mrkeli što oni mogu i da potvrde - kaže u saopštenju Terzić.

I ne želi da raspiruje sukob.

- Danas sam izjavio da je imao grandioznu igračku karijeru i da je potreban srpskom fudbalu u skladu sa njegovim željama. I to stvarno mislim. S obzirom da sam od Vidića stariji 15 godina, da sam mu bio predsednik u FSS, i da sam danas generalni direktor njegove i moje Crvene zvezde, smatram neprimerenim njegov današnji komentar - zaključio je Terzić.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 4

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Fakiri

Zoran Živković [25.03.2024.]




Video dana

Pobednički ples

Anketa

Šta će Partizan uraditi u Evroligi?

Rezultati