Fudbal

Direktno.rs

17. 11. 2020. 17:53 1

Tumbaković: Da je Kolarov mogao da igra on bi igrao

Selektor Ljubiša Tumbaković je na pres konferenciji rekao da nikakve misterije oko Aleksandra Kolarova ne postoji već da kapiten nije igrao protiv Škotske zbog povrede, odnosno da je to jedini razlog.

- Kod Kolarova su stvari jasne. Posebno mi smeta medijska ujdurma kad je on u pitanju. Poznavajući Kolarova, da je postojala najmanja šansa da igra on bi igrao. On je 15 godina reprezentativac i stavljamo ga u situaciju da se pravda i ne veruje mu se u ispravnost izjave da ne može da igra. Kolarov je sjajan čovek i nije bio u timu a što smo mi pomislili da bi nam falio da šutira penal u penal seriji možda to nije bilo korektno - bar je jedan deo istine priznao Tumbaković.

Kad je Dušan Tadić u pitanju i tu je sve jasno, kaže selektor.

- Tadić je osetio povredu, ima upaljenu tetivu zadnje lože. Zato ne može da igra - objasnio je selektor.

Ovakvih obrazloženja od odgovornih ljujdi FS Srbije i selektora smo se naslušali poslednjih godina i kad je Luka Milivojević bio u pitanju, a i oko Nemanje Matića, Luke Jovića. Pa je istina kasnije bila otkrivana. Zar sama najava da Kolarov završava sa reprezentativnom karijerom nije dokaz da ipak nešto nije bilo u redu. Kolarov je ipak četvrti igrač u istoriji po broju odigranih utakmica (95).

O samoj utakmici Tumbakmović je rekao da Saša Lukić neće igrati jer ima kartone, a da Rusija samo po sebi motiviše njegov tim da pokuša da je pobedi. Nisu mu se slegli utisci od neuspeha protiv Škotske, ali je najavio da će napraviti kompletnu analizu uz zanimljivu najavu.

- I ako treba u analizi da gađamo pojedinačno krivca gađaću ga "u glavu", ali moramo da izvučemo pouke kako bismo u budućnosti mogli da napravimo nešto - rekao je Tumbaković.

Utakmica poslednjeg šestog kola "B" divizije Lige nacija Grupe  C između Srbije i Rusije igra se sutra od 20.45 časova na stadionu "Rajko Mitić" uz direktan TV prenos na Nova S. Sudij Englez Entoni Tejlor.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Kornjača akrobata

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati