Fudbal

Direktno.rs [ Izvor: Telegraf.rs ]

17. 11. 2020. 11:53 9

SVE PUKLO I kapiten Tadić napustio Srbiju!

Reprezentacija Srbije moraće poslednji meč da odigra bez kapitena i zamenika! Posle Aleksandra Kolarova, za koga se ispostavilo da je nakon odluke Intera odlučio da ne igra meč protiv Škotske, meč protiv Rusije u poslednjem kolu Lige nacija neće igrati ni njegov zamenik, Dušan Tadić.

Kako piše Telegraf.rs, Tadić je napustio tabor "orlova" i vratio se u Ajaks, pa će Srbija bez njega igrati poslednji meč Lige nacija, u sredu od 20.45 protiv Rusije, gde će konačno da se zna da li će naša reprezentacija ostati u B ligi, ili će kao poslednja u grupi ispasti u C ligu.

Sve je to dokaz poljuljane atmosfere koja vlada u redovima naše reprezentacije, a koja je došla do izražaja nakon neispunjenog cilja i neodlaska na Evropsko prvenstvo, prvo posle 20 godina.

Tadić je kao zamenik kapitena trebalo da govori i na konferenciji za medije, uz selektora Ljubišu Tumbakovića, ali je FSS obavestio medije da će umesto njega na konferenciji biti Sergej Milinković Savić.

Biće zanimljivo videti i ko će poneti kapitensku traku na ovom meču pošto na njemu neće biti ni Kolarova, ni njegovog zamenika Dušana Tadića.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 9

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati