Fudbal

[ Izvor: Redstarbelgrade ]

26. 10. 2020. 19:13 2

JE L' MOGUĆE? Zvezda - Slovan pred publikom?

Crvena zvezda u četvrtak od 18:55 dočekuje ekipu Slovan Libereca u drugom kolu Liga Evrope, a ono što bi moglo da bude iznenađenje za sve, jeste prisustvo publike. Ukoliko se ovako nešto zaista dogodi, nesumnjivo bi odluka bila krajnje kontroverzna, imajući u vidu situaciju sa koronavirusom, da više stotina dnevno ima obolelih, kao i to da Krizni štab svakodnevno najavljuje pooštravanje mera.

Ljudi iz Zvezde uveliko vrše pripreme za utakmicu u četvrtak kao da će se igrati pred gledaocima. Obeležavaju se sektori i pravi fizička distanca između navijača, kako bi se ispoštovale sve bezbednosne mere.

Kako "RSB" nezvanično saznaje, Krizni štab će sutra doneti odluku da li će se utakmica Liga Evrope igrati pred navijačima, a ukoliko dođe do toga, biće dozvoljeno 25 odsto kapaciteta stadiona, piše na sajtu Crvene zvezde.

Treba napomenuti da se prethodnih nedelja širom Evrope igra uz prisustvo gledalaca na tribinama i da je Srbija među retkima koja ne dozvoljava prisustvo navijača na stadionu.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 2

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Metalika moj dobar drugar

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati