Fudbal

Direktno.rs

26. 10. 2020. 14:40 0

SKANDAL Pomoćnik rekao da nije penal za Real u "Klasiku"!?

Skandal, trese se Barselona, ali ne samo zbog kontroverzi oko izbora za novu upravu, već oko penala za Real Madrid kojim su beli" prelomili "Klasiko" i dobili Katalonce 3:1.

Katalonski "Sport" kroz naslov "Skandal, asistent sudije je Munueru rekao da nije penal", donosi ekskluzivnu priču da je pomoćni sudija (ne navodi se da li je Dijego Barbero ili Miguel Martinez) sugerisao glavnom arbitru Martinezu Munueru da nije video penal u kontroverznom povlačenju između Serhija Ramosa (Real) i Lenglea (Barselona), a da je koji sekund pre toga sugerisao da je kapiten Reala napravio faul (0,50 na snimku), ali je bio ignorisan od glavnog arbitra!

Španskio list dalje tvrdi da će Barselona tražiti da im Sudijska komisija i VAR soba dostave audio zapise kako bi se istina isterala na čistac. Jer, ako su pomoćnici sugerisali da ofsajda nema, a sudija Munuera posle gledanja snimka sam doneo odluku, onda se zna ko je glavni krivac za kazneni udarac.

- Ne razumem VAR, sve odluke su donesene protiv Barselone, u pet utakmica nijedna odluka nije bila u našu korist - rekao je Kuman.

"El Mundo Deportivo" je objavio audio snimak na kome se čuje da je "Ramos prvi napravio faul".

 Barselona je prosto uverena da postoji organizovana kampanja protiv kluba i da je vodi Velasko Karbaljo, komesar za suđenje u FF Španije.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Najtužnija maca na svetu

Anketa

Da li će Partizan igrati polufinale Kupa protiv Crvene zvezde?

Rezultati