Fudbal

Direktno.rs

22. 10. 2020. 17:10 2

Sanogo samo dva meča na hlađenju, kažnjena i Zvezda

Vezista Crvene zvezde Seku Sanogo neće moći da igra u naredna dva meča zbog crvenog kartona na meču protiv Partizana, odlučila je Disciplinska komisija Fudbalskog saveza Srbije.

Sanogo je isključen na 163. večitom derbiju posle dva žuta kartona, a iako je uobičajena kazna za takve slučajeve jedan meč hlađenja, vezista Zvezde je dobio dve utakmice kazne zbog nesportskog gesta i pokazivanja srednjeg prsta nekome u Centralnoj loži. Disciplinci su mogli da budu i strožiji ovom prilikom.

Ova kazna znači da Dejan Stanković na zadnjeg veznoh fudbalera neće moći da računa za vikend protiv Javora, ali ni u narednom kolu u duelu sa Proleterom.

Inače, pored Sanogoa, kažnjena je i Crvena zvezda, koja će u kasu Fudbalskog saveza Srbije morati da uplati 55.000 dinara, jer je imala više od pet žutih kartona na meču, odnosno ćak osam. Da podsetimo, u nedelju su u beležnicu sudije Novaka Simovića ušli Falćineli, Katai, Sanogo, Gobeljić, Degenek, Pavkov, Eraković i Gajić.

Da podsetimo, iz Partizana su prijavili Sanogoa, zbog, kako su naveli, povređivanja Sejdube Sume, za šta je dobio žuti karton. Ta prijava, ali i ostale prijave protiv Partizana za slabu organizaciju, kao i pojedince zbog neprimerenih izjava u medijima, rešavaće se naredne nedelje jer su zatražene dodatne izjave.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 2

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati