Fudbal

Direktno.rs

22. 10. 2020. 09:46 1

Ozil: Ne daju mi da igram za Arsenal

Mesut Ozil je prebrisan iz Arsenala, nije prijavljen da igra ni za jedno takmičenje i ostaje mu samo da ode na zimu ili ostane do juna 2021. kada mu ističe ugovor. Ćutao je nemački vezista turskog porekla do sada, pa je rešio da se poveri navijačima preko društvenih mreža.

Jedan od najskupljih fudbalera "tobdžija" napisao je otvoreno pismo na društvenim mrežama.

- Teško je ovo napisati navijačima Arsenala za koje sam igrao proteklih godina. Veoma sam razočaran što nisam registrovan za Premijer ligu. Pošto sam 2018. godine potpisao novi ugovor obavezao sam se na vernost klubu koji volim, Arsenalu i tužan sam što mi to nije uzvraćeno. Danas je očigledno veoma teško biti odan. Pokušao sam ostati pozitivan iz nedelje u nedelju, nadao sam se da će doći šansa i da ću se vratiti u ekipu uskoro. Zbog toga sam ćutao. Pre pauze zbog koronavirusa bio sam veoma srećan kako se sve razvijalo sa novim trenerom Mikelom Aretetom. Bili smo na dobrom putu i i moje igre su bile na dobrom nivou. Zatim su se stvari ponovo promenile. Nisu mi dali da igram za Arsenal. Šta više da kažem? London još uvek osećam svojim domom, ovde imam mnogo dobrih prijatelja i osećam veliku povezanost sa navijačima. Bez obzira na sve neću dozvoliti da se moja osma sezona u klubu završi ovako. Ova odluka neće promeniti ništa kod mene. Nastaviću da treniram najbolje što mogu i uvek ću podići svoj glas protiv nehumanosti i za pravdu - napisao je Ozil.

Ozil je za Arsenal odigrao ukupno 244 utakmice, a nedavno je ponudio da plaća platu u narednih goidinu dana čoveku koji nosi kostim maskote kluba a koji je dobio otkaz.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati