Fudbal

Direktno.rs

20. 10. 2020. 15:53 0

KUP SRBIJE Stanojeviću žao Sume, Bajbek igra protiv Bačke

Partizan je zatvorio priču o derbiju, trener Aleksadnar Stanojević je pred sutrašnji meč šesnaestine finala Kupa Srbije protiv OFK Bačke u Humskoj (16) govorio o povredi Sume, novajlijama Bajbeku, Holenderu, šansi koju će ukazati Lazaru Pavloviću.

Nije analizirao derbi Stanojević, niti želeo da se bavi pričom "šta bi bilo kad bi bilo" da je imao sve igrače na okupu. Jer, dovoljno je bila loša vest koja ga je sačekala danas - neće moći da računa na Sejdubu Sumu na najmanje mesec dana a možda čak i do kraja polusezone jer Gvinejac zbog povrede oka mora da miruje 30 dana.

- Nažalost, loša je vest ali samo neka nam je on živ i zdrav, moglo je biti najgore. Biće Suma kad-tad spreman, zdravlje je najpreče - rekao je Stanojević na onlajn pres konferenciji.

Govorio je Stanojević i o ostalim brojnim zdravstvenim problemima, kako za sutrašnji meč tako i za onaj u ponedeljak u Nišu protiv Radničkog.

- Posle derbija ste emotivno ispražnjeni, danas počinjemo sa treninzima i želimo da uhvatimo tu neku novu energiju. Pored Sume ne mogu da računam na Holendera za sutra, a neizvestan je i za Niš. Šćekić takođe ne može sutra a za Radnički ćemo videti.

Sastav za sutra protiv tvrde OFK Bačke će praviti posle treninga, kad bude video ko je u kakvom stanju.

- Bajbek će biti u konkurenciji, koliko će igrati videćemo. Nadam se da će Lazar Marković biti spreman, videćemo u kakvom je stanju i Natho. On je sam tražio izmenu jer je odigrao četiri meča u 10 dana, doduše svaki po 60-70 minuta. Ja ga ne bih menjao da je mogao da nastavi. I Stevanović je dobio udarac, ali ja želim sutra da izađem u najjačem mogućem sastavu, jer mi želimo u ovom takmičenju, kao i u svakom drugom, da pokušamo da idemo do kraja.

Hvalio je Stanojević mlade igrače Svetu Markovića i Filipa Stevanovića za izdanje u derbiju. Ali kad su tinejdžeri u pitanju, Stanojević ima svoj stav.

- Ovde se brzo donose zakljuci, gradira se talenat, lepe se etikete da je neko najtalentovaniji. Ja ne gledam tako, kad ste u Partizanu nema kalkulacija, ja bih stavio pet-šest junoša ako mislim da zaslužuju. Ne radim ništa preko reda, igrač mora da zasluži mesto u timu. Mladi još nisu zaslužili, Lazar Pavlović će igrati jer je zaslužio radom na treningu, ostali će morati da se potrude malo više. Na Bačku ću izvesti najjači tim, verujem u uspeh i želim da budem pozitivan - rekao je Stanojević.

Kup Srbije - 1/16 finala

Danas

Napredak - Žarkovo 2:1 (0:1)

Sreda

Mačva - Metalac 14.00

Voždovac - Grafičar 14.30

IMT - Inđija 14.30

Jedinstvo Rum. - Vojvodina 14.30

Kabel - Radnik 14.30

Mladost L. - Dinamo Vr. 14.30

Novi Pazar - Čukarički 14.30

Rad - Kolubara 14.30

Radnički Pir. - Proleter 14.30

Smederevo - Radnički N. 14.30

Sušica - Spartak S. 14.30

Trajal - TSC 14.30

Partizan - OFK Bačka 16.00

Javor - Radnički 1923 18.00

Crvena zvezda - Zlatibor odloženo

PROPOZICIJE: Igra se jedan meč, ako se meč završi remijem, pobednika će odmah odlučiti penali.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Metalika moj dobar drugar

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati