Fudbal

Milan Zarić

17. 10. 2020. 20:28 0

Prvi poraz u Madridu od 2019: Kadiz nokautirao Real!

Fudbaleri Kadiza napravili su veliko iznenađenje u šestom kolu Primere, pošto su u Madridu, na stadionu "Alfredo di Stefano" savladali aktuelnog šampiona Real sa 1:0. Na taj način su "kraljevićima" naneli prvi poraz na domaćem terenu još od maja 2019. godine!

Bili su izabranici Zinedina Zidana u sjajnom nizu kada je reč o prvenstvenim mečevima na domaćem terenu, pošto su nanizali osam pobeda, dok čak na 20 mečeva nisu znali za poraz. Ipak, toj velikoj seriji je došao kraj, pošto ih je, potpuno neočekivano, savladao Kadiz.

Novajlija u Primeri je motivisano ušao u meč, pa je u drugom minutu Alvaro Negredo imao dobru šansu, međutim posle odbijene lopte mu je udarac izblokiran. Korpulentni napadač je u 14. minutu imao još jednu kolosalnu priliku, no i ovoga puta nije bio precizan, jer je njegov šut glavom otišao zamalo pokraj leve stative.

Ali, ono što Negredo nije iskoristio u dva navrata, jeste Entoni Lozano, koji je u 16. minutu naneo udarac "kraljevićima". U ulozi asistenta je bio Negredo, glavom je spustio loptu Lozanu, koji je matirao Kurtou i, ispostavilo se kasnije, postavio konačan rezultat.

Do kraja meča Real nije imao preterano veliki broj šansi da dođe makar i do izjednačenja, loše su izgledali "kraljevići" na terenu, a ništa se nije promenilo ni kada je u igru ušao Luka Jović, koji je priliku dobio od 78. minuta.

Kada je reč o Kadizu, doprinos pobedi protiv Reala dao je naš Filip Malbašić, koji je igrao u drugom poluvremenu.

Real je posle ovog poraza ostao na prvom mestu sa 10 bodova, dok je Kadiz, potpuno iznenađujuće, osvojio isto toliko, pa zauzima drugu poziciju samo zbog lošije gol-razlike.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati