Fudbal

Milan Zarić

17. 10. 2020. 15:53 0

VAR sprečio Liverpul da slavi u gradskom derbiju

Fudbaleri Evertona i Liverpula igrali su nerešeno 2:2 u prvom ovosezonskom Mersisajd derbiju odigranom u okviru petog kola Premijer lige.

Aktuelni šampion je dva puta vodio na "Gudison parku", ali su oba puta izabranici Karla Ančelotija uspeli da izjednače u roku od desetak minuta i da tako ostanu neporaženi na svom terenu.

Liverpul je poveo već u trećem minutu preko Sadija Manea, da bi izjednačenje domaćem timu doneo Majkl Kin u 19. Na naredni gol čekalo se do 72. minuta, ponovo je pogodio Sadio Mane, da bi na 2:2 izjednačio Dominik Kalvert-Luin.

U nadoknadi vremena se činilo da će "crveni" slaviti, pošto je Džordan Henderson uspeo da savlada Džordana Pikforda, ali je taj gol poništen pošto je aktiviran VAR. Do tada, Pikford je imao odlične odbrane kojima je spasao svoj tim poraza, i to pre nego što je Everton završio sa desetoricom igrača na terenu, pošto je Ričarlison dobio direktan crveni karton zbog oštrog starta.

Ono što trenera Jirgena Klopa može više da brine od remija sa gradskim rivalom je povreda Virdžila van Dajka, koji je već u 11. minutu izašao iz igre, te je umesto njega ušao Džo Gomez.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Fakiri

Zoran Živković [25.03.2024.]




Video dana

Pobednički ples

Anketa

Šta će Partizan uraditi u Evroligi?

Rezultati