Fudbal

Milan Zarić

16. 10. 2020. 20:06 0

RAPSODIJA: TSC sedmicom ponizio Pazarce, jubilej Lalatovića

Fudbaleri TSC-a su u Bačkoj Topoli došli do najubeljivijeg trijumfa u klupskoj istoriji, pošto su u 11. kolu deklasirali Novi Pazar sa 7:0. Ujedno, tim sa Jošanice je tako doživeo najteži poraz.

Već na startu meča je bilo jasno ko će se na kraju radovati, odnosno da se Pazarcima nikako ne piše dobro. Jer, već u četvrtom minutu je Zec doneo prednost, da bi je u 16. duplirao Lukić. Dakle, već tada je praktično pobednik bio odlučen, samo se postavljalo pitanje koji će rezultat biti na kraju.

TSC nije želeo da stane na ovom meču, pa je preko Babića i Silađija do poluvremena došao do velikih 4:0. Međutim, iako je već u tim trenucima prednost bila ogromna, domaći nisu stajali, pa su do kraja meča još tri puta zatresli protivničku mrežu, potrudivši se da se upišu u istoriju. Tačku na meč stavili su Lukić, Duronjić i Silađi.

Do pobede je u ovom kolu došla Vojvodina, koja je na svom terenu savladala Rad sa 4:1, te su tako Novosađani na najlepši način ukrasili 100. meč na klupi Vojvodine.

Rad je iznenadio Vojvodinu u Novom Sadu na samom počektu, pošto je poveo golom Živkovića već u 3. minutu, ali su "lale" preokrenule.

U 12. minutu je izjednačio Bralić, Čović u 55. je bio strelac za vođstvo, to je Bojić potvrdio u 69. Tačku na meč stavio je Vukadinović iz penala u 79.

Proleter je u gostima savladao Čukarički sa 2:1, a trenutak odluke viđen je u 89. minutu, kada je Babić pogodio sa penala. Bunili su se domaći zbog najtrože kazne, smatrali su da je to prestroga odluka sudije Šegrta, međutim promene odluke nije bilo, pa je posle ovog gola u samoj završnici tim iz Novog Sada došao do pobede.

U poslednjem meču odigranom večeras Radnik je sa 1:0 savladao Bačku.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Metalika moj dobar drugar

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati