Fudbal

Direktno.rs

30. 09. 2020. 14:17 1

Mateo Garsija olakšava posao blagajniku Zvezde

Latino sapunica, u ovom slučaju argentinska, je okončana, Aris i Mateo Garsija su se dogovorili oko plate pa će krilo Crvene zvezde potpisati za grčki klub a u kasu beogradskog kluba ubaciti 1,3 miliona evra i preko 35 odsto od narednog transfera.

Kao što smo pisali prošle nedelje, tek kada je menadžer igrača došao iz Argentine u Beograd posao je krenuo u pozitivnom smeru. Aris nije imao kud već je podigao platu sa 35.000 na 45.000 evra mesečno i tek je onda mogao da dobije pristanak Garsije koji je u Beogradu zarađivao 50.000 evra mesečno. Argentinac će potpisati ugovor na četiri godine, u Solunu očekuju da sutra prođe lekarske preglede.

Tako se završila letnja saga sa veoma dobrim Argentincem koji jednostavno nije po ukusu trenera Dejana Stankovića a koga je Crvena zvezda otela ispred nosa Olimpijakosu pre godinu dana i platila 2,2 miliona evra Las Palmasu. Garsija zna grčku ligu, igrao je odlično za Aris u sezoni 2018/19. i imaće veliki motiv da dokaže i crveno-belima da su pogrešili što više nisu verovali u njega.

Treba reći da je argentinski krilni igrač bukvalno sa dva treninga bio junak prvog meča plej-ofa za Ligu šampiona protiv Jang Bojsa. Postigao je gol, pomogao da klub inkasira 20 miliona evra, ali su ga povrede i taktičke zamisli onemogućile da se iskaže u pravom svetlu. Ostaće zabeleženo da je u 24 utakmice postigao pet golova, uz tri asistencije.

Garsija ide u Aris za 1,3 miliona evra, Miloš Degenek će posle Nikozije u Gent za 1,7 miliona, a El Fardu Ben za dva miliona evra kod Vladana Milojevića u Al Ahli. To je Zvezdin finiš u prelaznom roku, ali rasprodaja tima će potrajati do kraja prelaznog roka...

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Najtužnija maca na svetu

Anketa

Da li će Partizan igrati polufinale Kupa protiv Crvene zvezde?

Rezultati