Fudbal

Direktno.rs

29. 09. 2020. 10:49 1

UEFA ODLUČILA Zvezda ide u Jermeniju!

Ararat-Jermenija i Crvena zvezda spremali su se da meč plej-ofa za Ligu Evrope igraju u četvrtak od 16.00 časova u Jerevanu i UEFA je danas potvrdila da će se meč igrati u zakazano vreme u Jermeniji.

Od juče je naš šampion vršio poslednje pripreme za put u Jerevan. Uprkos uvedenom ratnom stanju u zemlji zbog sukoba sa Azerbejdžanom u Nagorno Karabahu, Jermeni su uverili UEFA i dali dovoljno čvrste garancije da postoje svi uslovi za igranje utakmice na glavnom stadionu Akademije Ararat-Jermenije u Jerevanu.

Fudbaleri Crvene zvezde od sinoć su u karantinu, danas će imati trening, a za sutra je rano ujutru planiran put za Jermeniju. I generalni direktor crveno-belih Zvezdan Terzić je rakao da se šampion Srbije priprema za meč u Jerevanu.

Jermeni su se takođe pripremali za utakmicu iako je Vlada ove zemlje suspendovala sve sportske događaje kada je objavila ratno stanje i opštu opštu mobilizaciju svih muškaraca starosti od 18 do 55 godina. Portparol kluba Dijana Gazarjan je danas ponovo obavestila igrače da nema promene mesta odigravanja. Jerevan je udaljen višpe od 300 kilometara od ratnog područja.

Na stadionu Akademije Ararat-Jermenije od 16.00 časova sudiće Grk Tasos Sidiropulos, a obezbeđen je i direktan TV prenos na Arenisport.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati