Fudbal

Direktno.rs

28. 09. 2020. 09:55 1

MRZI GA Gol-mašina sa nanogvicom koji muči Pepa Gvardiolu

Lester je kao retko ko uništio Mančester siti na Etihadu, slavio je 5:2 uz tri pogotka napadača Džejmija Vardija koji se baš namerio da postane najomraženiji igrač Pepa Gvardiole.

Golgeter "lisica" Džejmi Vardi je imao nestvaran učinak na meču: 21 dodir sa loptom, tri udarca i tri gola. Dva iz penala, a oba napravljerna nad njim i jedan maestralni petom. Savršenije teško da može na jednoj fudbalskoj utakmici.

Ali, Vardi je gol-mašina zbog koje se Pep Gavrdiola, menadžer Sitija hvatao za glavu i 2016. jer mu je u pobedi Lestera od 4:2 postigao tri gola. Tako je momak koji je pre desetak godina bio u zatvoru zbog tuče i nosio nanogicu postao prvi igrač koji je nekom Gvardiolinom timu (Barselona, Bajern, Mančester siti) dva puta ubacio u mrežu po tri gola.

Postoji samo još jedan igrač koji je protiv POepovih timova postigao tri gola a to je Lionel Mesi 2016. godine za Barselonu protiv Bajerna (4:0).

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Fakiri

Zoran Živković [25.03.2024.]




Video dana

Tatin auto

Anketa

Šta će Partizan uraditi u Evroligi?

Rezultati